ISTRAŽIVANJE

Muškarci koji se bave ovim zanimanjem su najbolji u krevetu

Najbolje su prošli umjetnici, a najgore IT stručnjaci

Ako cijeli dan upravljate strojevima, velike su šanse da će znati 'upravljati' i ženskim tijelom. Društvene mreže

Index.hr

29.12.2018

400 udatih žena sudjelovalo je u istraživanju magazina "Redbook" te se pokazalo da bi zanimanje kojim se muškarac bavi moglo imati uticaja na njegove ljubavničke sposobnosti.

- Ne iznenađuje da ono što radite preko dana utiče i na ono što radite noću. Ako cijeli dan upravljate strojevima, velike su šanse da će znati "upravljati" i ženskim tijelom. Ako se bavi poslom koji je veoma linearan, logičan, onda će i način na koji vodi ljubav vjerojatno biti nešto formalniji - kaže seksualna terapeutkinja Linda De Vilers (Linda De Villers).

Najbolje su prošli umjetnici, a najgore IT stručnjaci. Istraživanje je pokazalo sljedeće: 

Umjetnici

Njihove žene tvrde da su upravo oni najbolji ljubavnici. 45 posto njih tvrdi da im je seksualni život odličan te su tako završili na prvom mjestu. 

Građevinari 

58 posto njih se seksa više od jednom sedmično (što je učestalo). 30 posto žena reklo je da bi voljele da su njihovi muževi građevinari ipak malo nježniji. Supruge kažu da su veoma "mazni" kad su u takvom raspoloženju. 57 posto njih reklo je da je seks "odličan" ili "više nego dobar".  

Vozači kamiona/mehaničari 

Oni zauzimaju prvo mjesto u oralnom seksu, 61 posto žena kaže da su oni najbolji u tome. 95 posto njih se trudi oko predigre, a 39 posto žena vozača kamiona ili mehaničara je svoj seksualni život ocijenilo kao "odličan". 47 posto njih se seksa više od dva puta sedmično. 

Mali poduzetnici

Kod njih su najveće šanse da će u krevetu poželjeti isprobati neku novu seksualnu igračku (46 posto njih, a prosjek je 28 posto za sve muškarce). Vole i bičeve, lisice... Sve žene malih poduzetnika rekle su da su sinhronizovane sa svojim supruzima što se vremena trajanja seksa tiče. 

Inženjeri/arhitekti

71 posto njih uspije zadovoljiti svoju ženu u krevetu. 92 posto njih se brine o predigri, a 76 posto njihovih žena je reklo da seks traje taman dovoljno dugo da bude "savršen". 12 posto njih požalilo se da predigra traje "kao vječnost".

Menadžeri/direktori

38 posto žena muškaraca koji se bave ovim zanimanjima su jako zadovoljne svojim seksualnim životom, što ih svrstava na treće mjesto. 45 posto njih se jako voli maziti. 74 posto je "dobro" ili "jako dobro" u oralnom seksu.  

Muškarci u uniformama (vatrogasci, policajci, poštari)

81 posto žena je reklo da im je kod njihovih muževa najseksi to što se brinu da je ona u potpunosti zadovoljena. 84 posto njih je jako zadovoljno seksom, no 25 posto je otkrilo da njihovi muževi potpuno preskaču predigru. 35 posto njih bi voljelo da su im muževi više spremni na nešto novo u krevetu. 


Prodavači

Kod prodavača su najveće šanse da će se seksati svakog dana. Tri puta veće šanse nego kod ostalih muškaraca da će poželjeti igrati uloge u krevetu.

Muškarci u odijelima (advokati, računovođe)  

Većina njih se želi seksati svakog dana, a velike su šanse i da će htjeti isprobati neku neobičnu lokaciju. Odlični su u predigri (92 posto žena je reklo da je savršena). Ipak, samo 56 posto žena je seks ocijenilo "odličnim".  

Doktori/medicinski radnici

Veoma se vole maziti i romantični su. Dobri su u oralnom seksu, ali jako loši u predigri. 36 posto žena medicinara kaže da su prebrzi a neke su čak rekle i da bi njihovi muževi mogli biti kandidati za viagru.  

Učitelji/državni radnici

Oni najteže prihvaćaju ne od svojih supruga kada žele seks. Seksaju se češće od muškaraca koji se bave ostalim zanimanjima, a 100 posto njih se trudi oko predigre. Ipak, njihove žene se žale da seks obave prebrzo.  

Radnici u tvornicama

 59 posto njihovih žena je reklo da bi seks mogao biti i bolji, a čak 20 posto njih je reklo da je seks "loš". Ipak, neki od njih su veliki avanturisti u krevetu. Vole eksperimentirati sa seksualnim igračkama.  

IT stručnjaci

 Žene informatičara se žale da će od njih najteže dobiti seks ako su one raspoložene, a oni baš i nisu. Također, u brakovima s IT-evcima jako malo oralnog seksa (s obje strane), a nema ni pretjerano maštovitosti u krevetu. Jedino što su žene informatičara pohvalile je to što se većina njih želi maziti nakon seksa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.