NEVJEROVATNO

Video / Par za otkrivanje spola bebe angažirao plesačice na šipci

Neću nikome govoriti što da misli, ali ja u ovome ne vidim ništa loše ni ružno, rekla je buduća majka

Roditelji napravili zabavu. PRINTSCREEN

A. O.

19.8.2022

Na društvenim mrežama postalo je popularno otkrivati spol bebe organizirajući velike zabave. Tom prilikom organiziraju se vatrometi i porodični ručak te se otkrije da li će beba biti muškog ili ženskog spola.

Međutim, ono što se neobično dogodilo jeste da je jedan par napravio ovakvu zabavu, ali su pol otkrivale djevojke uz ples na šipci. 

Ove sedmice na TikToku postao je viralan snimak u kojoj dvije plesačice plešu na šipci na zabavi otkrivanja spola bebe. Jedna je odjevena u ružičasto, druga u plavo. 

Kristina Šarlevši (Cristina Scarlevschi), koja je tokom zabave saznala da će roditi dječaka, rekla je za Insider da je to bio čaroban trenutak.

@krispykreme_poledance Pole Dance Gender Reveal Its a Boy #genderreveal #gender #genderrevealideas #poledance #poledancers #genderrevealparty #genderrevealprank #poledancegenderreveal ♬ Einaudi: Experience - Ludovico Einaudi & Daniel Hope & I Virtuosi Italiani

Buduća mama i sama pleše oko šipke već sedam godina. 2017. iz Grčke se vratila u rodnu Moldaviju i ondje otvorila vlastitu plesnu školu.

- Počela sam s troje ljudi, a sada imam već dvije škole i nastavljam razvijati posao - ispričala je.

Za svoju zabavu otkrivanja spola htjela je nešto više od ružičastih i plavih balona. Polaznice njezine škole tada su joj predložile plesnu točku, a ona se oduševila idejom.

- Svima na zabavi, uključujući mom suprugu, svidjela se ideja. Svi su pljeskali i gledali s ponosom - dodala je.

Video je na TikToku podijelila Maria Popa, jedna od plesačica. Skupio je milijune pregleda i neke šokirao.

- Iznenadilo me da su ljudi toliko zbunjeni i da plesačice nazivaju striptizetama. Neću nikome govoriti što da misli, ali ja u ovome ne vidim ništa loše ni ružno. Za mene je to bio čaroban, nezaboravan i emotivan trenutak - zaključila je buduća majka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.