VIRALAN VIDEO

Ko kaže da ovo nije moguće: Pitbul i slabašna kokoš postali najbolji prijatelji

Video osvojio srca korisnika društvenih mreža, prikupivši više od osam miliona pregleda

Bil I Tina. TikTok / Printscreen

M. Z.

9.5.2023

Video koji prikazuje pitbula Bila (Bill) kako čuva svoju prijateljicu, kokoš Tinu, osvojio je srca korisnika društvenih mreža, prikupivši više od osam miliona pregleda.

Nesvakidašnje prijateljstvo pitbula i kokoške postalo je prava senzacija na TikToku. Video prikazuje trenutak kada Bilova vlasnica otvara vrata kokošinjca kako bi naletjela na Bila, koji leži s Tinom, čuvajući je kao pravi zaštitnik.

@mandycasti11o Bill what the heck? #dog #chicken #pitbull #friends #funny #dogs #dogsoftiktok ♬ original sound - Jordan Faeh

Korisnici TikToka su bili oduševljeni ovim neobičnim prijateljstvom. "Ovo definitivno nisam očekivala, koji slatkiš" i "Najbolji babysitter", samo su neki od komentara ispod videa.

Iako se pitbuli često smatraju opasnim psima, ovaj video pokazuje kako oni mogu biti nježni divovi koji pokazuju veliku ljubav i odanost. Bil i Tina, sudeći prema popularnosti na TikToku, postali su pravi ambasadori za razbijanje negativnih stereotipa o pitbulima te za promoviranje ideje o prijateljstvu između različitih vrsta životinja, piše Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.