NI NALIK

Muškarac kupio psića misleći da je staford, nije očekivao u šta će se pretvoriti

Korisnik je putem britanskog online oglasnika Gumtree kupio štenca kojeg su reklamirali kao američkog stafordskog terijera

Kupovao psa online. TikTok

M. Z.

13.2.2024

Kupovina putem online oglasnika nikad ne dolazi bez rizika, a to dobro zna korisnik TikToka @kurtismcconkey1. Korisnik je putem britanskog online oglasnika Gumtree kupio štenca kojeg su reklamirali kao američkog stafordskog terijera, ali kada je pas odrastao, nije nimalo nalikovao pasmini koju je korisnik tražio.

@kurtismcconkey1 never buy a staffy from gumtree 😂 #staffy #bullstaff #dog #puppy #wrongdog #funny #cute #motherandson ♬ Oh No - Kreepa

Korisnik je svoje iskustvo podijelio na TikToku, gdje je uz video napisao: "Nikada ne kupujte staforda preko Gumtreeja."

Snimak je u roku od tri dana pregledalo više od 700 hiljada ljudi, a mnogi od njih su u komentarima pokušavali pogoditi pasminu. Vlasnik psa napisao je u komentarima da je mama njegovog štenca stafordski terijer, ali nije im poznato ko je otac.

"Presladak je, kao minijaturni irski vučji hrt", "Slatkiš je, to je jedino što je važno", "Prekrasan pas", "Izgleda kao paterdalski terijer", samo su neki od komentara korisnika TikToka, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.