LJEPOTA I MODA

Vlasnice najljepših nogu na svijetu

Ljepotice koje ponosno ističu svoj najjači atribut

Redakcija

3.8.2014

 
Ženske noge bile su pravi fetiš osamdesetih godina prošlog stoljeća. Taj trend kao da se opet vraća zahvaljujući brojnim svjetskim ljepoticama koje se mogu vidjeti u šorcevima i mini haljinama kako ponosno ističu svoje najjače atribute.

 


Žizel Bindhen

 
Kantri pjevačica Tejlor Svift (Taylor Swift) ima brojne fanove koji, osim njenog muzičkog rada, vole i njene noge, koje mnogi smatraju najljepšima. Njemački supermodel Hajdi Klum (Heidi) jedna je u nizu slavnih koje su svoje osigurale, i to na dva miliona dolara. Među njima je i danas sedamdesetpetogodišnja Tina Tarner (Turner), koja je u prošlosti bila poznata po "brzim" nogama, koje je procijenila na tri miliona.

 


Kendal Džener

 

Četrdesetčetverogodišnja Dženifer Lopez (Jennifer) otkrila je nedavno da su polusatne kardio i vježbe za učvršćivanje mišića tajna ljepote njenih izvajanih nogu.

 


Anja Rubik

 

Među ljepoticama koje imaju savršenu figuru, ali najviše pažnje privlače svojim prelijepim nogama, su i Blejk Lajvli (Blake Lively), Žizel Bindhen (Gisele Bundchen), Kendal Džener (Kendall Jenner) i Anja Rubik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.