LJEPOTA I MODA

Marama kao ukras na glavi

Ljetni trend

Redakcija

14.8.2014

 

Život čine sitnice, a modu detalji. Ako ovog ljeta želite biti primijećeni, stilisti preporučuju da svoj stajling obavezno upotpunite atraktivnim detaljima. Dovoljno je, naprimjer, da stavite maramu oko glave i da svom izgledu date origanalan pečat i učinite ga posebnim.

Usput, ovaj omiljeni modni dodatak poslužit će vam i kao odlična zaštita od jakog sunca. Osim toga, zahvaljujući marami, nećete morati fenirati kosu. Bit će dovoljno da je samo pokupite u razbarušenu punđu, rep ili pletenicu.

 

Ovaj omiljeni modni dodatak poslužit će vam i kao odlična zaštita od jakog sunca

 

Naravno, ovaj atraktivni modni detalj možete nositi na razne načine, pazeći pri tome da stil vezivanja uskladite s odabranom odjevnom kombinacijom.

 

 

U šarolikom izboru naići ćete na različite modele, od velikih do četvrtastih i malih, jednobojnih u neutralnim ili drečavim bojama, kao i prošaranih dezenima, printovima - cvjetnim, geometrijskim, životinjskim, voćnim ili apstraktnim. Marame su, zapravo, idealna zamjena za šešire i kape, a dizajnirane su od različitih materijala, od čvrstih i pamučnih do laganih i providnih.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.