LJEPOTA I MODA

Šta svaka žena treba učiniti za sebe

Kontrola vlastitog tijela i uma

Redakcija

24.8.2014

Čak i ako ste u sretnoj vezi i potpuno zaljubljene u svog savršenog partnera, postoje određene stvari koje morate učiniti za sebe, a ne za njega. Vi posjedujete svoje tijelo i možete kontrolirati svoj um pa nemojte dozvoliti nekome drugome da to čini.

Postoje stvari koje žene ne bi trebale činiti samo kako bi impresionirale muškarce. Nemojte činiti prave stvari zbog pogrešnih razloga.

1. Vježbati za dobar izgled - Važno je vježbati i zdravo se hraniti, ali samo ako to činite zbog pravih razloga. Zdrav način života trebali biste voditi kako biste se dobro osjećale u vlastitoj koži, a ne kako biste udovoljile partneru. Ako to radite samo kako vas on ne bi ostavio, onda nije ni vrijedan vašeg vremena.

2. Depilirati se da bi ih zadovoljile - Neki muškarci vole u potpunosti obrijane žene i to je njihovo apsolutno pravo. Vaše tijelo pripada samo vama i same biste trebale donosite odluke što ćete s njim činiti, bez utjecaja drugih.

3. Kupovati novu odjeću - Ne morate kupovati seksi donje rublje ako vam u njemu nije ugodno niti odjeću koja vam se ne sviđa samo kako biste njemu udovoljile.

4. Ljubiti se kada vam nije ugodno - Ako vam je uistinu stalo do tipa, onda samo naprijed kada su u pitanju ljubljenje i seks. Ali, ako još niste sigurni, onda nemojte stupati s njim u odnos samo zato što mislite da mu nešto dugujete.

5. Dijeliti svaki njegov interes - Lijepo je dijeliti zajedničke interese s osobom s kojom smo u vezi, ali to ne znači da vam se mora sviđati apsolutno svaka stvar koju i on voli. On će razumjeti ako niste zainteresirani za iste stvari kao i on i to je sasvim uredu.

6. Kuhati mu - Uvriježeno je mišljenje kako bi svaka žena trebala znati kuhati, ali ako vama. jednostavno. ne ide niti se osjećate ugodno u kuhinji, onda se nemojte mučiti s tim.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.