UVIJEK IN

Najbolje kombinacije neprolaznih polo majica

Jednostavni uzorci, pruge, i sve moguće boje koje su danas dostupne na tržištu čine je idealnom za sve moguće i nemoguće kombinacije

Sa polo majicom nema greške. ILUSTRACIJA

A. F.

28.5.2021

Trendovi dolaze i prolaze, ali neodoljivi šmek polo majica ostaje zauvijek.

Ako postoji neki odjevni predmet koji bi se mogao nazvati savršenom kombinacijom svakodnevnog i poslovnog, onda bi to definitivno bila stara dobra polo majica. Dizajnirana s namjerom da posluži elegantnoj prezentaciji klasičnih sportova poput golfa i tenisa, ova majica je polako ali sigurno našla put ne samo do visokog društva već i do modnih pista.

Jednostavno se kombinuje. ILUSTRACIJA

Slobodno je možemo definisati kao jednostavnu, obično pamučnu košulju kratkih rukava sa malenom kragnom i (najčešće) jednim džepom. I to je, vjerovali ili ne, ponekad apsolutno sve što vam treba da biste se mogli nazvati komadom garderobe koji je otjelotvorenje dobrog ukusa.


Polo majica idealne za sve prilike. ILUSTRACIJa

Jednostavni uzorci, pruge, i sve moguće boje koje su danas dostupne na tržištu čine je idealnom za sve moguće i nemoguće kombinacije, pa tako polo majicu možete nositi fino ušuškanu u neke stroge pantalone sa visokim strukom, ili nehajno pridruženu nekoj mini suknji ili kratkim pantalonicama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.