PROBLEM MNOGIH ŽENA

Trajno ojačajte nokte za samo 30 dana

Svakog jutra koristite serum za rast noktiju koji su bogati biotinom, sastojkom koji jača slabe nokte i održava kutikulu zdravom

Većina žena ima problem sa slabim noktima. ILUSTRACIJA

A. F.

20.5.2022

Nažalost, većina žena ima problem sa slabim noktima koji pucaju i listaju se čim se skine lak sa njih ili ako žena radi dosta sa vodom.

Ipak, za 30 dana, možete da povratite njihovu snagu trajno:

Svakog jutra koristite serum za rast noktiju serumi su bogati biotinom, sastojkom koji jača slabe nokte i održava kutikulu zdravom. Umasirajte jednu kapljicu na čiste nokte jednom dnevno, a najbolje ujutru.

Svakog podneva nanesite ulje za kutikulu nokta. Kutikula je tu sa razlogom: da bi zaštitila nokte i smanjila rizik od infekcija, pa je samim tim bitno da ih održavate zdravim. Uvijek pri sebi imajte ulje za njihovu njegu kako biste ga nanosili na pauzi ili između sastanaka.

Svake noći stavite veću količinu losiona. Slobodno stavite veću količinu losiona na ruke i nokte. Na ovaj način ćete ih hidrirati, ojačati i obezbediti im lijep prirodan sjaj.

Na svakih nekoliko dana iskoristite preparat za čvrstinu noktiju. Ovi preparati uglavnom imaju dosta proteina i sastojaka za njegu koji će ojačati vrhove noktiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.