TRIK

Djevojka pokazala kako napraviti savršene francuske pletenice

Prvi korak je, podijeliti kosu po sredini i dobro je iščetkati kako ne bi bilo spetljanih čvorova

Pletenice nikad nisu bile popularnije nego ovog ljeta. ILUSTRACIJA

A. F.

27.7.2022

Pletenice nikad nisu bile popularnije nego ovog ljeta, pa ako želite nositi kakve nosi Kim Kardašijan (Kardashian), ali ne znate kako ih isplesti od korijena do krajeva, jedna je TikTok korisnica podijelila svoj briljantni trik.

– Djevojke, ako ne znate kako isplesti francusku pletenicu i kosa vam je u lošem stanju, ovako, napravite ovu frizuru jer je odlična – napisala je Harmoni Miler (Harmony Miller) iz Londona. 


@harmonymillerx Ignore my double chin 💀😂! But girls try this !! #fyp #plaittutorial #hairstyles #trythis #GARNIERMASKMOMENT #foryoupage ♬ original sound - 𝐇𝐚𝐫𝐦𝐨𝐧𝐲 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫

Prvi korak je  podijeliti kosu po sredini i dobro je iščetkati kako ne bi bilo spetljanih čvorova. Zatim uzimate pola svoje kose i skupite u rep kako vam ne bi smetala, a s druge raspuštene polovine izdvojite dva pramena iste veličine s prednje strane glave i uvrnite ih jedan preko drugoga, pa svakom dodajte i treći, tanji pramen, ali bez stvarnog pletenja. Nakon što tako stignete do dna tjemena, kaže Harmoni, možete podijeliti kosu na tri dijela i početi plesti. 

Ona inače donji dio pletenice veže trakom za kosu i koristi nekoliko ukosnica kako bi kosa ostala na mjestu, a njen je video pogledalo gotovo pola miliona korisnika. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.