ODUŠEVILA SVE

Mrežasta haljina Salme Hajek na crvenom tepihu zasjenila je sve drugo

Bombastično izdanje glumica je upotpunila zlatnim sandalama s platformom i debelom petom

Selma Hajek. Printscreen

E. A.

26.1.2023

Svjetska premijera filma "Čarobni Mike: Posljednji ples", koji 9. veljače stiže i u hrvatska kina, održana je u Miamiju na Floridi.

U tom gradu poznatom po zabavama i nezaboravnim provodima odvija se radnja filma u kojem uz Čaninga (Channinga) Tatuma gledamo i Salmu Hajek (Hayek) u ulozi bogatašice Maksandre Mendoze, s kojom Mike pobjegne u London nadajući se posljednjem dobrom provodu.

Maksandra Mikeu daje ponudu koju on ne može odbiti, uz pokoju skrivenu namjeru, a kada Mike otkrije njezin plan, mora se zapitati mogu li on i novi zgodni plesači, koje će morati dovesti u formu, izvesti nemoguće?

Zvuči kao uzbudljiv zaplet filma "Čarobni Mike: Posljednji ples", koji nam ponovno donosi prezgodnog Čaninga Tatuma u ulozi čarobnog Mikea. A čarobno je na svjetskog premijeri filma u Miamiju izgledala i Salma Hajek (Hayek) odjevena u izazovnu mrežastu haljinu modne kuće Gucci, objavio je portal Zadovoljna.hr.

Crna haljina maksi dužine prianja uz tijelo te je ukrašena krupnim cvjetnim vezom, a ispod nje jasno su bili vidljivi crni grudnjak i gaćice.

Bombastično izdanje glumica je upotpunila zlatnim sandalama s platformom i debelom petom te torbicom kivi zelene boje brenda Bottega Veneta.

Glamurozan stajling za premijeru Salma Hajek dodatno je podigla s nekoliko upečatljivih komada nakita.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.