CRVENI TEPIH

Evo ko je zablistao na dodjeli Zlatnih globusa: U prvom planu dekolte Salme Hajek, Hajdi Klum razočarala

Dominirale su zanimljive odjevne kombinacije, od svjetlucavih haljina do avangardnih odijela

Lili Džejms i Hejdi Klum. Instagram

N. A.

11.1.2023

U Los Anđelesu je održana 80. dodjela nagrade Zlatni globus, a na crvenom tepihu dominirale su razne odjevne kombinacije, od svjetlucavih haljina do avangardnih odijela.

U zanimljivim modnim kreacijama stigle su Selena Gomez, Margot Robi (Robbie) i mnoge druge zvijezde. U nastavku pogledajte neke od najupečatljivijih modnih odabira s ovogodišnjih Zlatnih globusa.

Mišel Ieo

Glavna među njima bila je Mišel Ieo (Michelle Yeoh), najbolja glumica u mjuziklu ili komediji 2023., koja je izgledala fantastično u tamno plavoj šljokičastoj "Armani Privé" haljini s peplumom.


Mišel Jea. Instagram

Selena Gomez

Selena Gomez pojavila se u elegantnoj, baršunastoj "Valentino" haljini, a kosu je podignula u visoki rep. Pjevačica se na crvenom tepihu pojavila sa svojom 9-godišnjom sestrom, a mnogi su komentarisali da joj preveliki pufasti rukavi kvare elegantan dojam.


Selena Gomez. Instagram

Margot Robi

Ni ovoga puta glamura i elegancije nije nedostajalo, a među najbolje odjevenim slavnim ljepoticama našla se i glumica Margot Robi , koja se pojavila u rozoj "Chanel" haljini. Australska glumica, koja je oduševila glumom u filmu "Babylon", kosu je ostavila raspuštenu, a njene blage kovrče dodatno su naglasile elegantan izgled.


Margot Robi. Instagram

Džesika Čestejn

Džesika Čestejn (Jessica Chastain) se opredijelila za srebrnu toaletu koja savršeno oslikava njenu figuru.

Đesika Častin. Instagram

Lill Džejms

Lili Džejms (Lily James) izgledala je poput vatrene Pepeljuge jer se odlučila za atraktivnu crvenu "Versace" haljinu

Lili Đejms. Instagram

Salma Hajek i Oustin Batler

Uvijek zanosna Salma Hajek (Hayek) pojavila se u haljini s gornjim dijelom sličnim korzetu modne kuće "Gucci", a i njen kolega Ostin Batler (Austin Butler) izgledao je vrlo muževno u elegantnom odijelu. Salmin dekolte bio je u prvom planu.

Salma Hayek i Austin Butler. Instagram

Modni promašaj

Supermodel Hejdi Klum (Heidi) ovog je puta završila na listi ‘modnih promašaja‘ s crvenog tepiha, a mnogima se njena mini haljina s pernatim detaljima u stilu zabavljačice iz Las Vegasa nije pretjerano svidjela.

Hejdi Klum. Instagram

Dodjela nagrada Zlatni globus po mnogo čemu je bila posebna, pa tako i po modnim kreacijama koje su slavne zvijezde odabrale.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.