PUTPUNI HIT

Gucci torba o kojoj svi govore: Predstavila je Dakota Džonson

Posebna poslastica je vidjeti Dakotu Džonson (Johnson) u novoj kampanji za predstavljanje redizajnirane, kultne Gucci torbe "Jackie 1961"

Dakota Džonson. Instagram

E. A.

31.1.2023

Iako je luksuznu kuću Gucci nedavno napustio Alessandro Mišel (Michele), čini se da poznate osobe koje je on predstavio brendu ostaju uz Gucci.

Posebna poslastica je vidjeti Dakotu Džonson (Johnson) u novoj kampanji za predstavljanje redizajnirane, kultne Gucci torbe "Jackie 1961".

Dakota surađuje s brendom još od 2015. i jedna je od ambasadorica brenda, zajedno s Hari Stajlom (Harry Stylesom), koja se savršeno uklopila uz filozofiju Guccija. Njena harizma i look poput dama iz 70-ih je savršen spoj s estetikom koju gaji ovaj brend. 

To se harmonično preslikalo i na novi editorijal. Dakota je i sama za British Vogue navela kako je uvijek romantizirala 70-e godine, tadašnju modu, ljude i energiju. 

Torba koju je prvobitno proslavila Džeki Kenedija (Jackie Kennedy), odatle i sam naziv, ovaj put dolazi u tri veličine, mini, small i medium te u nekoliko različitih boja i materijala. 

Što zbog same torbe s "iconic" statusom, tako i zbog zanimljivog editorijala i same Dakote predviđamo da će upravo ova torba biti hit modni dodatak godine, napisao je Bonjour magazin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.