FILM O KOJEM SE PRIČA

Dakota Džonson o snimanju filma 50 nijansi sive: Da sam znala, ne bih na to pristala

Ja sam jako senzualna osoba

Dakota u filmu. Instagram

S.B.

30.6.2022

Dakota Džonson, glumica poznata po ulozi Anastasije u filmu Pedeset nijansi sive, otkrila je u intervjuu za Vaniti Fer (Vanity Fair) da ne bi prihvatila tu ulogu da je znala kako će izgledati snimanje.

"Ja sam jako senzualna osoba i, kad me nešto zanima, želim saznati sve o tome. Zato sam i glumila u svim tim filmovima u kojima sam se skidala. Prijavila sam se za ulogu u dosta drugačijem filmu od onog koji smo na kraju snimili", ispričala je glumica.

Rekla je da je bilo teško raditi s redateljicom Sem Tejlor-Džonson (Sam Taylor-Johnson) i redateljem Džejmsom Floijem (Jamesom Foleyjem), ali i s E.L. Džejms (E. L. James), autoricom knjige: "Ona je imala dosta kreativne kontrole, cijeli dan, svaki dan. Inzistirala je na mnogim stvarima. Bilo je dijelova knjige koji jednostavno ne bi funkcionirali u filmu, poput unutarnjih monologa", objasnila je.


Scena iz filma. Instagram

Ispričala je i da je autorica knjige pobjesnila kad je Čarli Hunam (Charlie Hunnam), koji je trebao glumiti Kristijana Greja (Christiana Greya), istupio iz projekta.

"Bila sam mlada. Imala sam 23 godine. Bilo je zastrašujuće. Odjednom se sve pretvorilo u ludnicu. Bilo je jako puno neslaganja", priznala je Dakota, dodavši da prije o tome nije htjela pričati jer je htjela "promovirati film na pravi način".

Rekla je i da ne žali što je glumila u Pedeset nijansi sive, ali je i napomenula: "Da sam znala kako će to izgledati, ne bih pristala na ulogu. Samo bih rekla: 'OK, ovo je psihotično.' Ali ne, ipak nisam požalila."


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.