ZABLISTALA JE

Adel u baršunastoj haljini na dodjeli Gremija

Adel na dodjeli muzičke nagrade Gremi 2023. u haljini modnog giganta “Luisa Vuittona”

Adel Gremi Haljina Moda - Avaz
Adel Gremi Haljina Moda - Avaz
Adel Gremi Haljina Moda - Avaz
Adel Gremi Haljina Moda - Avaz
Adel Gremi Haljina Moda - Avaz
M. Z.

6.2.2023

Sinoć se u Los Anđelesu održala 65. dodjela muzičke nagrade Gremi. Najveća muzička nagrada okupila je brojna lica sa svjetske muzičke scene, a već na prvi pogled možemo vidjeti da na dodjeli glamura nije nedostajalo.

Adel (Adele) se u velikom stilu vratila na crveni tepih Gremija, nakon pauze od šest godina. Poznata pjevačica zasjala je u glamuroznoj kombinaciji koja je privlačila poglede i u kojoj je izgledala poput holivudske dive.

Luksuzni brend

Pjevačica je odjenula maksi haljinu u bordo boji, koju potpisuje luksuzni modni brend “Louis Vuitton”.

Baršunasta haljina dugih rukava posebna je po efektnom volanu u gornjem dijelu te kroju koji baš laska silueti. Volani na haljini detalj su koji baš svaku kombinaciju čini glamuroznom i upečatljivom.

Adele je kombinaciju zaokružila salonkama u boji haljine te nakitom brenda “Tiffany & Co.”, od kojeg su se posebno isticale dijamantne naušnice.

Prirodna ljepota 

Posebno je do izražaja dolazio i njen makeup, koji je naglasio prirodnu ljepotu, a kosu je ponovno oblikovala u elegantne valove, njen česti izbor za ovakve prilike.

Njen album 30, koji govori o najtežem periodu u njenom životu, dobio je čak sedam nominacija za prestižnu muzičku nagradu, uključujući nominaciju za album godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.