TRENDOVI

Modna blogerica tvrdi da ovako treba nositi rolku

Neizostavan odjevni predmet tokom zime

Pratiocima se svidio savjet. Printscreen/TikTok

E. Ag.

15.2.2023

Zima nam je donijela pregršt modnih trendova, ali ono što već godinama ne izlazi iz mode je kvalitetna rolka. Ona može da se kombinuje i uz suknje i uz pantalone, a a bojama možete da se igrate - od upečatljivih nijansi roze, žute, crvene, zelene ili plave pa sve do neon tonova, svaka boja pronašla je svoje mjesto i idealna je da se razbije monotonija zimske klasike.

Modna blogerica iz Njujorka Meri Orton (Mary) ima savjet kako da nosimo ovaj omiljeni zimski komad, a posebno ako želimo da nosimo preko rolke ogrlicu. Ona je na TikToku otkrila kako nosi rolku, a svi su oduševljeni, a dokaz je to što je njen video dostigao čak 2,9 miliona pregleda.

@mary.orton Another day, another life-saving turtleneck tip. #turtleneck #turtlenecks #styletips #stylehacks #fashionhacks #styletok #classicstyle ♬ original sound - Mary Orton

- Žao mi je što moram ovo da vam kažem, ali vjerovatno pogrešno nosite rolku - rekla je i objasnila da je tajna u namještanju kragne.

Većina žena je ostavlja presavijenu sa vanjske strane, a zapravo je trik u tome da se ona uvuče unutra. Na taj način vrat izgleda elegantno, a kada rolku nosite tako i svi ostali asesoari mogu savršeno da se uklope.

- Tako će vam sve izgledati urednije, pogotovo ako želite da stavite slojevite ogrlice. Osim toga, mnoge rolke, ako kragnu savijte prema unutra, izgledaju skuplje - rekla je Meri, a njeni pratioci su oduševljeni savjetom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.