VIRALAN VIDEO

TikTok trik za savršenu frizuru - s koncem za zube

Beauty TikTok uvijek je pun iznenađenja, a beauty tiktokeri sad su nam otkrili još jedan način za stvaranje savršeno zaglađene frizure

Brzo i lako. TikTok / Printscreen

M. Z.

20.2.2023

Trik se krije u korištenju proizvoda za koji nam nikad ne bi palo na pamet da ga na ovaj način koristimo.

Naime, zubni konac zagladit će sve odbjegle vlasi koje inače ne možemo ukrotiti i na brz i lagan način pomoći pri stiliziranju zalizane punđe ili repa.

Ukroćivanje vlasi

Beauty TikTok svakodnevno nas oduševljava brojnim beauty trikovima, od nanošenja makeupa, do korištenja skincare proizvoda, ali i slaganja frizura. Najnoviji među njima je korištenje zubnog konca za ukroćivanje neposlušnih vlasi koje nas sprečavaju za dobivanje trendi, ultra zaglađene frizure u kojoj kosi najčešće podižemo u punđu ili rep.

TikToker @mattloveshair popularizirao je ovaj trik s koncem za zube među beauty zajednicom, a njegov video u kojem demonstrira kako je lako zubnim koncem zagladiti kosu ima milionske preglede. Met (Matt) uzima dugačak dio zubnog konca te ga zatim povlači od vrha glave prema dolje, kako bi zagladio kosu.

Krema ili gel

Na TikToku je sve popularnija frizura jedne ''prijateljice''. Trik je u tome da se koristi konac za zube obavijen voskom, koji zapravo zaglađuje kosu baš poput i proizvoda doista namijenjenih za takvo stiliziranje kose, kao što su vosak, krema ili gel za kosu.


@mattloveshair another fav #hairhack TikTok taught me!! #hairtutorials #sleekponytail ♬ Goo Goo Muck - The Cramps

No, iako se tehnika čini bez mane, zapravo ju nije preporučljivo prečesto koristiti, budući da može kao i svako pretjerano korištenje nekog proizvoda, izazvati nakupine, u ovom slučaju voska, koji će kosi dati otežan izgled. Stoga se ovom praktičnom tehnikom možemo koristiti kad smo u žurbi te na brzinu trebamo sređenu frizuru, što ovim trikom postižemo u samo nekoliko poteza zubnim koncem! 

TikToker @mattloveshair popularizirao je ovaj trik s koncem za zube među beauty zajednicom, a njegov video u kojem demonstrira kako je lako zubnim koncem zagladiti kosu ima milijunske preglede. Matt uzima dugačak dio zubnog konca te ga zatim povlači od vrha glave prema dolje, kako bi zagladio kosu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.