MET GALA

Kim Kardašijan grudi ''sakrila'' ispod nekoliko bisera

Jedno od najprestižnijih svjetskih modnih događanja Met Gala i ove je godine u Njujorku okupilo najpoznatija lica iz svijeta šoubiznisa

Kim Kardašijan. Instagram / Printscreen

M. Z.

2.5.2023

Kim Kardašijan (Kardashian), Kendel (Kendall) i Kajli Džener (Kylie Jenner) i ove su godine bile jedne od najvećih zvijezda prestižne Met Gale u Njujorku.

Jedno od najprestižnijih svjetskih modnih događanja Met Gala i ove je godine u Njujorku okupilo najpoznatija lica iz svijeta šoubiznisa, a to nisu propustile slavne sestre Kim Kardašijan (Kardashian) te Kendal (Kendall) i Kajli Džener (Kylie Jenner).

One su se zajedno pojavile i pozirale u svojim pomno odabranim odjevnim kombinacijama, kojima su privlačile pažnju svih, i to uprkos glasinama da ih je Ana Vintur (Anna Wintour) izbacila s popisa uzvanika.

Iako se sestre nisu zajedno uspele kultnim stepenicama, srele su se na vrhu, gdje su razgovarale s dopisnicom ''Voguea'' - i Kiminom najboljom prijateljicom Lalom Entoni (Anthony).

- Za mene je ovo jako emotivno, ne samo zato što očito volim svoje sestre, volim svoju porodicu, ali Kendal je zaista započela svoju karijeru modela s Karlom", izjavila je Kim kada su je pitali o značaju ovogodišnje teme Met Gale, koja je glasila "Karl Lagerfeld: Linija ljepote".

Iako su slavne reality-sestre navikle biti u središtu pažnje, Kim je priznala da im je trebalo malo hrabrosti prije nego što su izašle na crveni tepih, a ove su se godine pojavile u potpuno različitim odjevnim kombinacijama. Kim se tako odlučila za haljinu brenda ''Schiaparelli'' s rezanim korzetom, u kojoj su joj grudi bile prekrivene tek nizovima biserima. Kajli (Kylie) se pak odlučila za nešto elegantniju crvenu haljinu ''Haider Ackermann'' s izrezom do bedra i na ramenu, dok se Kendal poprilično razgolitila u trikou sa šljokicama, ogrtačem i čizmama s visokom platformom koje je dizajnirao Mark Džekobs (Marc Jacobs).

Kajli Džener. Instagram / Printscreen

Kim je prvi put prisustvovala Met Gali 2013. godine s tadašnjim suprugom Kanjom Vestom (Kanye West) dok je bila trudna prvi put - i tada je postala njena stalna gošća, baš kao i njene sestre.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.