INFLUENSERICA

Hana Hadžiavdagić u kupaćem i viralnim crvenim čizmama pokazala savršenu liniju

Hana Hadžiavdagić pohvalila se figurom u kupaćem, no svu pažnju ukrale su njene čizme

Hana Hadžoavdagić. Instagram

M. Z.

3.5.2023

Hana Hadžiavdagić-Tabaković pokazala je da prati trendove fotografijom na kojoj pozira u viralnim velikim crvenim čizmama.

Influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković nasmijala je, ali i začudila fanove na društvenim mrežama svojim posljednjim objavama.

Naime, Hana se na Instagramu pohvalila da je nabavila takozvane velike crvene čizme (engl. Big Red Boots), koje su zbog svojeg bizarnog izgleda postale viralni hit, a radi se o proizvodu umjetničkog kolektiva MSCHF iz Njujorka.


"Opet najljepša vrlo jasno izbjegava sva ograničenja realnosti, birajući proporcije koje nemaju mnogo logičnog smisla... na granici stvarnosti i fikcije", napisala je Hana uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i hit-čizmama, a reakcije njenih fanova bile su podijeljene.


"Da imaš i vreće za smeće na nogama, bila bi top topova", "Da mi džabe daju, ja bih im platila da ih odnesu od mene što prije", "Meni je ovo baš fora", "Premoćno", "Majko mila'', "Bravo kraljice", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Hana je na Instagramu pokazala i kako u istim čizmama vježba, spava i kupa se u kadi.

Hana je jedna od najpopularnijih influenserica i na Instagramu ima gotovo 700 hiljada pratilaca s kojima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, ali i svoje izazovne fotografije.

U sretnom je braku s Tarikom Tabakovićem, s kojim često putuje svijetom, a trenutke s njihovih putovanja također bilježi na društvenim mrežama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.