FESTIVAL U KANU

El Faning zabljesnula u haljini s ručno uvezenim kristalima

Njena haljina rad je Sarah Burton, kreativne direktorice “Alexandera McQueena”

El Faning. Instagram / Printscreen

M. Z.

18.5.2023

Prestižni Filmski festival u Kanu, jedan od najiščekivanijih događaja u filmskoj industriji, vratio se u svom 76. izdanju. Poznat po svom blještavilu, glamuru i slavljenju iznimnog filmskog stvaralaštva, festival okuplja najsjajnije zvijezde, talentirane filmaše i profesionalce iz industrije iz cijelog svijeta.

Nezaboravno iskustvo

Smješten u pozadini prekrasne francuske rivijere, Kan obećava pružiti još jedno nezaboravno kinematografsko iskustvo, piše Večernji.hr.


Mnoge zvijezde oduševile su na crvenom tepihu, no posebnu pažnju privukla je glumica El Faning (Elle Fanning) u haljini s potpisom ''Alexandera McQueena''. Njena haljina rad je Sarah Burton, kreativne direktorice “Alexandera McQueena”. Par je radio zajedno nekoliko godina, ali su se prvi put srele tek na reviji brenda jesen/zima 2023. u martu, kako piše ''Vogue''.

Steznik s laticama

Dok je glumica gledala reviju iz prvog reda, za oko joj je zapela jedna haljina iz kolekcije. ''Look 53'', izvrsna kreacija od kristala optočena sa skulpturalnim steznikom ukrašenim laticama, očarala je zvijezdu – i od tog trenutka znala je da je mora nositi na crvenom tepihu.


Zajedno s Burtonom i ateljeom ''McQueen'', par je haljini dodao voluminoznu blijedoružičastu suknju od tila, umjesto metalnih vitica koje su se nalazile u izvornom dizajnu, ukrašenu ručno izvezenim degradé kristalima.

- Još sam u šoku zbog svakog kristala koji je ručno urezan i činjenice da je Sarah ovo učinila za mene - kaže glumica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.