ČEMU TO

Megan Foks šokirala izgledom: Bujni dekolte koji je bilo nemoguće izbjeći

Megan Foks u posljednje vrijeme često puni medijske stupce svojim novim izgledom

Megan Foks. Just Jared

M. Z.

19.5.2023

Megan Foks (Fox) ponovo je šokirala svojim izgledom na posljednjem događanju u Njujorku, a bilo je nemoguće ne gledati u njene bujne grudi koje je istakla dubokim dekolteom, piše Dnevnik.hr.

Just Jared

Megan Foks u posljednje vrijeme često puni medijske stupce svojim novim izgledom, a brojni njeni fanovi negoduju što se glumica predala plastičnim operacijama i uništava svoju prirodnu ljepotu.

Plastične operacije

Ovog puta Megan je viđena na jednom događanju u Njujorku, a glumica je na crveni tepih stigla u crnoj haljini koja je na stomaku i rukama ima providni materijal, a nemoguće je bilo ne gledati i u njen raskošni dekolte.

Inače, Megan u posljednje vrijeme zabrinjava svoje fanove zbog čestih plastičnih operacija kojima se podvrgava.

Poznato je da se glumica bori s psihičkim poremećajem, odnosno da se bori s tjelesnom dismorfijom, zbog čega je zaokupljena svojim fizičkim izgledom, a nekoliko je puta priznala da cijelog života nije zadovoljna svojim tijelom.

Mnogima će ovo biti čudno pošto je Megan uvijek slovila za jednu od najljepših holivudskih glumica, ali ona sebe ne vidi tako.

Na ovo događanje stigla je sa svojim zaručnikom Mašinom Ganom Kelijem (Machine Gun Kellyjem), ali par nije zajedno prošetao crvenim tepihom, što je opet pokrenulo šuškanja da se više baš i ne slažu.

Podsjetimo, nedavno je govoreno i da je došao kraj njihove ljubavi zbog prevare, ali par je opovrgnuo sva šuškanja te i dalje imaju neprekidne izljeve ljubavi na javnim događanjima, što mnogi smatraju neukusnim.

Troje djece

Prošle godine, Mašin je zaprosio Megan, a navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass". Ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Brajana Ostina Grina (Brian Austin Green), s kojim ima troje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.