NE SHVATAJU JE OZBILJNO

''Pokušavam podijeliti fitnes savjete, ali svi gledaju samo u jedno - u moje grudi''

na bi ipak htjela da je shvataju malo ozbiljnije u svijetu fitnesa

Fitnes trenerica. Instagram / Printscreen

M. Z.

20.6.2023

Džazmin Dej (Jazmyne Day, 29) bila je uzbuđena kada su njeni treninzi postali viralni na društvenim mrežama. Međutim, manekenku i fitnes influensericu razočarali su oni koji ''ne mogu prijeći preko njezinih prsa''.

Posvećuju joj pažnju

Džazmin, koja živi u Las Vegasu, razočarali su mnogi pratioci. I iako nema ništa protiv fanova koji joj posvećuju pažnju, ona kaže da bi ipak voljela da je se u svijetu fitnesa shvata malo ozbiljnije.


@jazmynedayfitness Back to adding conditioning into my routine! 😤 I focused for a long time on strength and eventually got to doing a 3x3 deadlift for 225lbs 💪 But I missed some of the more “fun” things in the gym 😅 #sledpush #conditioning #strengthandconditioning #foamroll #cardio #cardioworkout #fitness #fitnessmotivation #girlswholift #leggings #viral #viralvideo ♬ "Push It To The Limit" from the Motion Picture "Scarface" - Brian "Hacksaw" Williams

- Pokrenula sam Fitness TikTok 20. maja i eksplodirao je. Moj prvi video postao je viralan i sada ima više od 6 miliona pregleda - kaže ona.

Broj pratilaca joj je stalno u porastu, međutim, nisu svi fokusirani na njene savjete o vježbanju.

- Ono što je smiješno je količina mržnje koju dobivam iako objavljujem legitimne savjete o fitnesu. Govorim o prehrani, progresivnom preopterećenju, važnosti istezanja i razgibavanja mišića, kao i o tome koliko je važna savršena forma - ističe Dej.

Postala je model nakon vlastite fitnes transformacije.


- Ali ljudi jednostavno ne mogu prijeći preko mojih ogromnih grudi - kaže.

Prije je radila od devet do pet kao računovotkinja, no odlučila je postati model i zvijezda društvenih mreža nakon što je izgubila dosta kilograma i nabacila prilične mišiće.

Također se odlučila podvrgnuti operaciji kako bi dobila svoja golema prsa nakon što je izgubila kilograme, donosi ''Daily Star''.


- Ja sam potpuno iskrena s tim kako sam nekada bila depresivna i sjedila, na granici pretilosti, ali sada niko jednostavno ne može gledati dalje od mojih grudi - dodaje ona.

Vlastite savjete o fitnesu smatra opravdanima.

- Moji savjeti vjerovatno bi pomogli mnogim tim istim ljudima koji projiciraju svoju nesigurnost u meni - smatra Dej.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.