DUGE NOGE, BUJNE GRUDI

Kao da je na milanskoj pisti, a ne u svom dvorištu: Ova djevojka mogla bi "otpuhati" profesionalne manekenke

Njene želje trenutno se "ostvaruju" na improviziranoj pisti njenog dvorišta u Africi

E. Ag.

7.3.2024

Snovi nisu neostvarivi ukoliko težimo da ih ispunimo i pronađemo put ka njima. Iako mnoge želje ostaju kao zamisao, vrijedi se potruditi za sve što u životu želimo, a pogotovo kada je u pitanju posao i nešto na šta možemo da utječemo.

Dok na pistama gledamo najzgodnije manekenke koje osvajaju svijet mode, zaključuju nove ugovore i angažmane, druge djevojke to gledaju na TV-u bez načina da dođu do svog cilja.

Melanin, kako se potpisuje na TikToku, ima visoke ciljeve za koje je, čini se, pronašla način da ih ostvari. Djevojka čije se želje trenutno "ostvaruju" na improviziranoj pisti njenog dvorišta u Africi osvojila je ljude svojom pojavom i atraktivnim izgledom.

@temmydawn123 don't mind me ooo 😹💔#walking #viralvideo #fashion #shalomharlow90s #iconic #stilllearning #fypシ゚viral #foryourpages #trending #ate #explore #everyone #tiktok @Janice Dickinson @TikTok @❤️AMANDA❤️ @Pulse Nigeria ♬ original sound - Fashion

U snimku koji je privukao veliku pažnju otkrila je o čemu sanjari: da postane dizajner koji kreira za supermodele. Ali već u sljedećem trenutku zanosna Melanin nosila je te kreacije kao profesionalni supermodel. Iako bi mnogi pomislili kako je posao dizajnera njena puka želja, ova prelijepa djevojka je pokazala da, pored atraktivnog izgleda, ima i nevjerovatan talent za manekenstvo.

@temmydawn123 blow this up 🥺😭 #stilllearning #everyone #ate #fypシ゚viral #walking #fashion #iconic #tiktok #catwalkchallenge #explore @iolantheisaac @Janice Dickinson @TikTok @❤️AMANDA❤️ @Pulse Nigeria #viralvideo #foryourpages #runwaymodels ♬ son original - RUNWAYV_

Ljudi koji su odgledali njen snimak sugerisali su joj da je zapravo rođena za supermodela. Djevojka za sada koristi dvorište ispred svoje kuće demonstrirajući čuveni "cat walk" i hodajući s velikim samopouzdanjem poput profesionalnih manekenki. Mnogi su pozvali poznate kreatore da angažuju djevojku kao supermodela, piše SrećnaRepublika.

@temmydawn123 rate me guys 🥺🙏#janicedickinson #model #stilllearning #modellife #fypシ゚viral ##modeltiktok #melanie #explore #runwaymodels #modelwalk @Janice Dickinson @TikTok @❤️AMANDA❤️ ♬ son original - RUNWAYV_

- „Ona će biti model, vjerujte mi“, „Afrikanke su rođene za supermodele“, „Izgledaš kao gazela, prelijepa“ - bili su samo neki od komentara koje je ova prelijepa djevojka dobila na mreži TikTok.

@temmydawn123 blow this up please #fashion #fypシ゚viral #naomicampbell #tiktok #ate #walking #iconic #trending #viralvideo #viralvideo #trending #runwaymodels #blowthisupplease #catwalkchallenge#stilllearning #foryourpages #walking #ate #iconic @Janice Dickinson @LawModelsAfrica @TikTok @Pulse Nigeria ♬ original sound - Martha Ehinome

Korisnici mreže pozvali su djevojku da se javi agencijama koje regrutuju manekenke kako bi čuli za nju i poručili joj da će jednog dana sigurno imati veliku karijeru u svijetu mode. Zahvaljujući idealnim proporcijama i tijelu na kom svaka haljina i kreacija savršeno izgledaju, Melanin je već postala popularna na TikToku. Ona svakodnevno objavljuje svoje performanse pred kamerom, ostavljujući ljude širom svijeta bez teksta. Mnogi su joj poručili da neke profesionalne manekenke ne zaslužuju mjesto na modnim pistama i da bi "spakovale svoj kofer" kad bi se ona pojavila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.