RONALDOVA VJERENICA

Georgina nosi torbu od 65.000 eura: Kolekcionarski komad od kože aligatora

Lijepa 30-godišnjakinja je serijom fotografija na društvenim mrežama pokazala kako uživa u Saudijskoj Arabiji

Georgina Rodrigez. Instagram

E. Ag.

3.6.2024

Luksuzni život Georgine Rodrigez, vjerenice Kristijana Ronalda (Cristiano) više nikoga ne iznenađuje. Lijepa 30-godišnjakinja je serijom fotografija na društvenim mrežama pokazala kako uživa u Saudijskoj Arabiji, ali je njenim pratiocima za oko zapala njena skupocjena torba.

Skupocjenu torbu je nemoguće ne primijetiti, posebno tu kakvu nosi Georgina Rodrigez na fotografijama koje je objavila. Riječ je o Hermes Birkin torbi, koja košta više od 65.000 eura (oko 130.000 KM)! U pitanju je model rijetke Mikonos plave boje od aligatorove kože, koja se smatra kolekcionarskim komadom. Georginin život danas djeluje kao san, zahvaljujući tome što je voli upravo Kristijano Ronaldo, ali nije oduvijek bilo tako.

Georgina je radila u prodavnici luksuznog brenda u kojoj je srela Kristijana koji je došao u kupovinu. Ona mu je pomogla oko kupovine, dopala mu se i već pri drugom susretu su oboje znali da im se desila ljubav na prvi pogled. Tako barem pišu mediji.

- Prvi put smo se susreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organiziran jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam otišla, kad, tamo je bio i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na radnom mjestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega - otkrila je Georgina jednom prilikom, piše Najžena.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.