NOVE MOGUĆNOSTI

Tri pozitivne stvari koje raskid može da vam donese

Pozitivne stvari koje vas nakon toga očekuju eliminisat će sav stres koji vam je donijela problematična veza

A. Zukić

Vaša podsvijest i intuicija su oni koji vas nikad neće iznevjeriti

Foto: Unplash


U velikom broju situacija, raskid predstavlja ispravnu odluku, a pozitivne stvari koje vas nakon toga očekuju eliminisat će sav stres koji vam je donijela problematična veza.

Ako ste upravo raskinuli sa (nekada) voljenom osobom i mislite da vam se život raspada po šavovima, obratite pažnju na redove koje slijede jer vam otkrivamo šta vam to dobro donosi raskid.

  • Izaberite najbolje za sebe

    Izaberite najbolje za sebe

    Foto: Unplash


Raskid vas uči da slijedite svoj osjećaj

Vaša podsvijest i intuicija su oni koji vas nikad neće iznevjeriti. Oni primaju "impulse" koji još uvijek nisu došli do vašeg svjesnog dijela uma. S toga ako vam vaš instinkt govori da je raskid ispravan, čak i ako djeluje bolno u početku, poslušajte ga.

Izlazak iz zone komfora otvara vam nove mogućnosti

Ako ste u vezi koja tapka u mjestu vjerovatno propuštate priliku da sa nekim drugim budete zaista sretni. Ako se zadovoljavate prosjekom nikad nećete znati da li možete više. Raskid duge veze koja nije funkcionirala, djelovat će oslobađajuće na vaš um, a taj izlazak iz zone komfora otvorit će vam nove vidike.

Na pragu ste da pronađete osobu koja je za vas idealna

Ako vas je osoba sa kojom ste bili u vezi na bilo koji način sputavala da budete ono što jeste, prilikom raskida dobijate priliku da upoznate nekoga ko će vam omogućiti da zaista zablistate i budete svoji. Želite li zaista da budete bilo šta manje od najbolje verzije sebe uz nekog koga volite?

Više o:

Raskid Ljubav Život
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na