KO SE TU NE ZNA LJUBITI

Turska influencerica zbog strastvenog poljupca završila na šivanju: "Jezik mi je pukao popola"

- Je li se samo meni to dogodilo?, pitala je na društvenim mrežama gdje je i pokazala kako joj hirurzi nakon nesreće šivaju jezik.

Turska influenserica zažalila zbog ljubljenja. Instagram

N. V.

15.1.2023

Nakon nedavnog strastvenog spoja na kojem ju je momak, dok ju je ljubio, ugrizao za jezik, turska manekenka i influencerica Sejda Ersoj (Ceyda Ersoy) završila je na operaciji, a sve je ispričala u videu na YouTubu koji je brzo 'eksplodirao' i postao viralan. 

- O, Bože, kako boli, nije šala, nismo se još dobro ni upoznali, prošlo je tek mjesec dana od prvog susreta - objasnila je turska zvijezda koja se može pohvaliti s više od 620.000 Instagram pratitelja. 

Nakon što joj ju je neimenovani muškarac poljubio, Ersoj je hitno prebačena u bolnicu u Maslaku u Istanbulu gdje su joj, kako kaže, i doktori rekli da nemaju često priliku vidjeti jezik puknut na dva dijela zbog francuskog poljupca.

- Je li se samo meni to dogodilo? - pitala je na društvenim mrežama gdje je i pokazala kako joj hirurzi nakon nesreće šivaju jezik. 

- Otkrij nam je li mu ime Alien, Predatora ili Komodo zmaj - zadirkivali su je pratitelji. 

- Ni jedno od toga tako da ne znam u čemu je bio problem iskreno. Možda se on jednostavno ne zna ljubiti...- odgovorila je influencerica, a prenio NY Times.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.