KAKO BISTE VI REAGIRALI

Ostavio djevojku samu na spoju zbog njenog nepoštovanja: ''Nisam to mogao podnijeti''

Otkrio je da je to bio njihov drugi spoj i da se "činilo da stvari idu sjajno", zbog čega je bio toliko šokiran njenim postupkom

Mnogi su osudili njeno ponašanje. Facebook

M. Z.

2.10.2023

Nije neuobičajeno imati tremu kada su spojevi u pitanju. Normalno je osjećati se nervozno, a mnogi ljudi imaju iste strahove – hoće li biti neugodno, hoće li biti dovoljno tema za razgovor i hoće li ih smatrati privlačnima? Pobrinuti se da date sve od sebe i ostaviti dobar dojam može biti zastrašujuće, ali to je nešto kroz što svako mora proći - često uz malo hrabrosti, piše Mirror.

Otišao u WC

Međutim, jedan je muškarac otkrio da je odustao od spoja nakon što je vidio kako ga djevojka ne poštuje u baru dok je odlazio u WC, priznajući da je samo otišao kući i ostavio je tamo.

Otkrio je da je to bio njihov drugi spoj i da se "činilo da stvari idu sjajno", zbog čega je bio toliko šokiran njenim postupkom. Naime, dok su išli u lokalni bar, spoj je išao dobro sve dok se muškarac nije vratio iz WC-a i otkrio da njegova pratilja više nije za stolom. Umjesto toga, vidio je kako sjedi za stolom drugog muškarca i razgovara s njim, ostavivši ga da sjedi sam 10 minuta. Bijesan zbog njenog upitnog bontona, napustio je bar i ostavio je s drugim muškarcem.

-Otišli smo u lokalni bar i ljubili smo se, grlili, plesali, držali se za ruke. Sljedeće što se dogodilo je da sam ustao da odem u WC, a kad sam se vratio, ona je bila za drugim stolom, sjedila s nekim muškarcem i razgovarala s njim. Uspostavili smo kontakt očima, nije mi signalizirala da joj treba još pet minuta i nije mi mahnula da dođem - objasnio je u objavi na Redditu.

Tvrdi da je čekao otprilike 10 minuta, sjedeći sam za stolom, nakon čega je konačno odlučio ustati i otići, piše Večernji.

-Pokupio sam je pa nisam siguran kako je stigla kući. Sljedeći sam joj dan poslao poruku da joj kažem da mi smeta što je počela razgovarati s drugim muškarcem dok smo mi bili na spoju. Nisam dobio odgovor - dodao je.

Sjedila s drugim muškarcem

Pitao je na forumu je li pogriješio što je ostavio u baru, uprkos tome što je neko vrijeme sjedio sam, a mnogi su ga brzo uvjerili da je učinio pravu stvar jer je "izbjegao metak". Jedan korisnik je napisao: "Ono što je učinila bilo je nepristojno. Vidjela vas je, odlučila vas ignorirati i ostaviti vas samog 10 minuta dok je razgovarala s drugim muškarcem. Nije bilo na vama da odete gore i predstavite se. Izbjegao si metak", dok je drugi napisao: "Bio je to drugi spoj, ionako nisi puno izgubio."

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.