SVEGA U BOŽIJOJ BAŠTI

Udala se za krpenu lutku i već čekaju drugo dijete: ''Prevario me, nadam se da ću spasiti brak...''

Jedna od najčudnijih priča koju mediji prate već neko vrijeme jeste ona Brazilke Meirivone Rocha Moraes koja je udana za krpenu lutku

Neobična ''porodica''. Instagram / meirivone_santinha

M. Z.

13.11.2023

Jedna od najčudnijih priča koju mediji prate već neko vrijeme jeste ona Brazilke Meirivone Rocha Moraes koja je udana za krpenu lutku te s njom ima sina, a sada je opet ''trudna''.

Burna romansa

Meirivone je svoju burnu romansu s Marcelom započela kada je njena majka napravila krpenu lutku, nakon što je konstantno slušala kako joj se kći žali da nema s kime plesati.

Nakon što je stigla krpena lutka veličine čovjeka Brazilka se zaljubila i ubrzo otkrila kako čekaju svoje prvo dijete, a nakon ''rođenja'' krpenog sina su se i vjenčali.

Naglasila je pritom kako se nada da će joj drugo dijete spasiti brak jer ju je krpeni muž - prevario.

Nada se da će drugo dijete biti djevojčica, voljela bih imati malu princezu, izjavila je na mrežama.

- Bilo je nekoliko puta da sam osjetila mučninu, pa bih napravila test, ali bili su negativni. Međutim, nedavno mi je opet počela mučnina, pa sam kupila test u lokalnoj ljekarni, i bio je pozitivan - ponosna je majka.

Otkrila je da se i dalje brine kako ju je suprug varao.

- Otkako sam saznala da me Marcelo vara, nekako smo se udaljili. No vjerujem da će drugo dijete učvrstiti vezu - istaknula je.

I drugarica ''šenula''

Meirivone je saznala da je on vara kad joj je jedne večeri prijateljica javila da ga je vidjela s nekom u hotelu. No, kad ga je pitala o čemu se radi, Meirivone je istaknula da joj Marcelo nije htio ništa reći te da je samo - šutio, piše 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.