ŠAPAT ZVIJEZDA

Horoskop za 10. mart: Ko će doći do novca na neobičan način, ko treba pripaziti na krvni pritisak, a kome je san neophodan

Dan je dobar samo za onog Lava koji sarađuje sa ljudima iz dalekog inostranstva

Šta danas očekuje horoskopske znakove. Facebook

N. Aj.

10.3.2024

Ovan

Posao: Promjene na finansijskom planu u posljednji momenat. Povoljne okolnosti su vam se osmjehnule i sada znate da ćete imati koristi od svog truda.

Ljubav: Dobro se razumijete s partnerom i kada ne pričate mnogo. Danas osjećate specifičnu povezanost i uredu je da se tome prepustite.

Zdravlje: Srčani problemi.

Bik

Posao: Moguće je da ćete danas doći do novca na neki neobičan način. Samo vi to umijete da uradite tako suptilno i iznenada.

Ljubav: Povoljan dan za nova dešavanja. Sigurno vam neće biti dosadno. Iskoristite vrijeme koji dolazi da se opustite.

Zdravlje: Manji problemi sa vrtoglavicom.

Blizanci

Posao: Polako gubite koncentraciju. Oslonit ćete se na pomoć poslovnog partnera ili saradnika u kojeg imate povjerenja. Bez većih promjena na ovom polju tokom današnjeg dana.

Ljubav: Partner će vam pružiti svoju toplinu i nježnost. Oprostit ćete mu neke stvari od ranije.

Zdravlje: Potreban vam je kvalitetan san.

Rak

Posao: Iako to niste očekivali, Škorpija će pokazati spremnost za saradnju. Sve je to, naravno, u obostranu korist. Pomoć i prihodi vam dolaze od drugih ljudi.

Ljubav: Svog novog partnera sada vidite novim očima i vjerovatno vam se dopada još više. Vrijeme je da više vjerujete jedno drugome.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak.

Lav

Posao: Dan je dobar samo za onog Lava koji sarađuje sa ljudima iz dalekog inostranstva. Obavite telefonski razgovor ili preko neke popularne društvene mreže.

Ljubav: Izolovali ste se od vanjskog svijeta, ali sreću i zadovoljstvo nalazite u krugu svog doma i porodice.

Zdravlje: Vjerovatno treba da koristite neku terapiju za problem koji vas muči danima.

Djevica

Posao: Povoljan dan za vas. Saradnja se preporučuje sa Rakom ili Jarcem. Podijelite posao i uspjet ćete da postignete mnogo toga.

Ljubav: Emotivno ste usaglašeni sa partnerom i veoma ste zadovoljni zbog toga. Potrebni ste jedno drugome. Znate kako da ljubav kanališete.

Zdravlje: Pokušajte da se maksimalno opustite i da ne mislite o problemima.

Vaga

Posao: Uspješno funkcionirate na više strana u isto vrijeme. Veoma ste energični i drugi vam se dive. Volite publiku.

Ljubav: Nemojte da propustite priliku da izađete negdje večeras. Sa voljenom osobom ili sa društvom, važno je da budete viđeni.

Zdravlje: Danas se dobro osjećate.

Škorpija

Posao: Uskladit ćete poslovne interese sa Ovnom ili Strijelcem. Možda niste baš oduševljeni, ali to je sve što za sada imate.

Ljubav: Dobar dan za ljubav. Emotivna stabilnost i spremnost partnera da vam ugađa vam posebno prija tokom današnjeg dana.

Zdravlje: Problemi sa organima za izlučivanje tečnosti.

Strijelac

Posao: Ulažete svaki napor kako biste izvukli najbolje iz situacije koja vam je data. Potrudite se da date sve od sebe jer to vrijedi.

Ljubav: Moguće je da ćete imati neki strastven susret. Muškarac je dominantan u tom odnosu. Niste sasvim sigurni kuda to vodi.

Zdravlje: Dan nije povoljan po vas. Moguće su upale, ali i povrede.

Jarac

Posao: Morate da se povinujete višoj sili. Ne odlučujete vi o svemu, tako da jednostavno ne možete da promenite trenutnu situaciju.

Ljubav: Prilika za zanimljiva dešavanja sa Vodolijom ili Jarcem… U svakom slučaju nećete dan provesti sami.

Zdravlje: Uznemireni ste i to se odražava na vaše zdravlje.

Vodolija

Posao: Čim imate naznake da će vam se poboljšati sljedeća plata, odmah se bolje osjećate i posao obavljate s više elana. Ako ste privatnik, dobijate novac od neke saradnje danas.

Ljubav: Prijatni kontakti sa osobama suprotnog pola vam dokazuju da ste još u “igri”. Imate odličnu harizmu i to iskoristite.

Zdravlje: Dobro se osjećate. Ne pretjerujte s pićem.

Ribe

Posao: Sve važne stvari koje imate završite prije podneva. Od 12 sato možete imati neke komplikacije na u radnom okruženju.

Ljubav: Tokom druge polovine dana ćete biti razdražljivi. Možda ćete reći nešto što ne mislite. Neka osoba može da priča tračeve o vama.

Zdravlje: Veoma ste osjetljivi danas, potrebno je da se opustite.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.