ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop: Vagama slijedi loš odnos sa šefovima, Ribe ne razumiju partnera

Lav bi da ovaj dan provede u opuštenoj atmosferi, ali od tog posla nema ništa

Horoskopski znakovi. Facebook

N. Aj.

6.4.2024

Ovo je dnevni horoskop za 6. april, koji prenosi ona.telegraf.rs.

Ovan

Teško ćete danas uklapati poslovne s privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmjerite na obje strane, vjerovatno ćete samo napraviti pometnju. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće.

Bik

Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili, ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate i to pod pritiskom da što prije obavite posao. Blaga nervoza u odnosu s voljenom osobom, ne pretjerujte u nekim izjavama.

Blizanci

Poslovni segment će se pokazati kao mjesto nesporazuma, sukoba, velikog truda, a slabih rezultata. Mnogo bolja dešavanja vezana su za emotivni segment, jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

Rak

Ako biste mogli da se nađete na pet strana, to bi baš bilo fino. Dan će u tolikoj mjeri biti ispunjen dešavanjima, da ćete željeti da pobjegnete od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta i da dovede do tenzičnih momenata s partnerom.

Lav

Vi biste da ovaj dan provedete u opuštenoj atmosferi, ali od tog posla nema ništa. Morat ćete da žurite i cijeli dan ćete biti pod izvjesnim pritiskom. Naći ćete vremena za emotivnog partnera ili za druženje, izlazak ali ćete biti prilično umorni.

Djevica

Niste sigurni koliko ste uspjeli da postignete ono što ste željeli, jer nemate povratnu informaciju od osoba sa kojima ste bili u kontaktu. Možda previše očekujete od ovog posla. Neke informacije koje dolaze do vas o simpatiji ne moraju biti tačne.

Vaga

Smatrate da je krajnje vrujeme da pokrenete neke situacije, ali nemojte biti iznenađeni ako ni danas ne uspijete u svojim namjerama. Lošiji odnosi sa nadređenima i sa autoritetima. Emotivno raspoloženje je na vrhuncu i uživat ćete u svakom trenutku sa voljenom osobom.

Škorpija

Shvatate da nemate dovoljno vremena da biste danas postigli sve ono na šta ste se obavezali. Dosta toga čeka na vas, pokušat ćete da uradite ono što je u vašoj moći, ali ostalo će morati da čeka bolji trenutak. Moguće je nerazumijevanje sa voljenom osobom.

Strijelac

Vi lično smatrate da ste dali sve od sebe po pitanju poslovnog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što i dalje ne dobijate potvrdu od druge strane. Nerviranje ostavite za drugu priliku, dan je ispunjen povoljnim okolnostima, vezanim za polje emocija.

Jarac

Iako ćete se truditi da sa kolegama imate korektan odnos, malo je vjerovatno da će ona prava komunikacija i dogovori postojati između vas. Budite spremni da popustite i date za pravo voljenoj osobi. Ne morate baš uvijek istjerati svoje.

Vodolija

Postoji šansa da potrošite više novca nego što ste planirali. U trošadžijskom ste raspoloženju i pare vam samo klize iz ruku. Dobro se presaberite prije nego što potrošite sve do posljednjeg dinara. Neko s kim ste skoro imali poznanstvo ili susret, aktivirat će se.

Ribe

Izgleda da vi i kolege pričate različitim jezicima. Postoji veliko nerazumijevanje, mogućnosti za zabune i konfuziju. I u emotivnom segmentu nemojte zaključivati na prečac - i te kako je moguće da se vi i voljena osoba niste razumjeli dobro.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.