BUDITE OPREZNI

Astrolozi kažu: Tokom juna sve znakove zodijaka očekuje pet vrlo izazovnih dana, evo koji su

Znajući ove dane, možete ispravno planirati stvari, izbjegavajući probleme

Šta vas očekuje. Platforma X

Z. K.

27.5.2024

Astrolozi kažu da nas tokom juna očekuje pet vrlo izazovnih dana. To su dani u kojima ne treba riskirati, jer su planete u disharmoniji ili nešto drugo negativno utječe na našu energiju. Znajući ove dane, možete ispravno planirati stvari, izbjegavajući probleme. Evo koji su najizazovniji dani u junu prema astrolozima.

4. jun – Merkur u konekciji s Jupiterom, a Sunce u konekciji s Venerom

Ovo je možda najopasniji dan u junu. Na ovaj dan bit će dva negativna aspekta – konekcija Merkura s Jupiterom i Sunca s Venerom. Ova četiri objekta, naime, odgovorna su za gotovo sva područja života, smatraju astrolozi i savjetuju da budete oprezni i ni pod kojim okolnostima ne riskirajte. Trebate biti oprezni u svemu bez iznimke.

9. jun – Mars ulazi u znak Bika

Mars u Biku se osjeća jako loše. Ovaj dan i idućih nekoliko sedmica bit će obilježeni izrazito visokom razinom agresije i to apsolutno nemotivirane. Doći će do eksplozije negativnosti na svim razinama kod kuće, na ulici, na društvenim mrežama, na poslu. Budite izuzetno oprezni sa svojim riječima i ne odgovarajte agresijom na napade neprijatelja. Također na ovaj dan ne biste trebali biti osvetoljubivi.

14. jun – Sunce i Merkur u konjunkciji

Ovo je vrlo opasan dan, ali prilično predvidljiv. Savjet je da uvijek sami zabilježite šta se događa vama i ljudima oko vas na ovaj dan kako biste shvatili kako Sunce i Merkur utječu na vas i vašu energiju. Od općih zabrana izdvajamo zabranu putovanja i promjene okruženja, kupnje i ozbiljnih financijskih transakcija.

17. jun – je najnepredvidljiviji i najkontroverzniji dan

Ovaj dan obilježit će tri događaja odjednom. Prvi je povoljan, a riječ je o prijelazu Venere u znak Raka u kojem joj je vrlo ugodno. To znači da ćemo imati puno energije i entuzijazma u nadolazećim sedmicama, ali istog dana će i Merkur prijeći u znak Raka. Ova planeta je izrazito destruktivan u ovom znaku, tako da je gotovo sva pozitivnost Venere poništena negativnošću susjedne planete. Ovo je opasan dan za financijske aktivnosti i aktivnosti općenito.

Povrh svega, Merkur i Venera će ući u međusobnu konekciju, što će biti posljednji ekser u lijes Venerinoj pozitivnosti. Kao rezultat toga, dan će postati vrlo, vrlo nepredvidiv i haotičan.

Budite izuzetno oprezni.

29. juni – početak retrogradnog Saturna

Ovaj dan je opasan zbog Saturna koji će se okrenuti i početi kretati u suprotnom smjeru. To donosi stvaranje netačnih mišljenja o ljudima i događajima. Pokušajte ne donositi ishitrene odluke i ne donositi ishitrene zaključke. Sistem vrijednosti mnogih ljudi može se dramatično promijeniti, zbog čega se ne treba uvrijediti. 

U opasnim danima važno je čuvati se ne samo loših misli, već i komunikacije s otrovnom okolinom. Skrivene opasnosti i nevolje mogu doći od loših ljudi.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.