KAKAV PEH

Ivan iz Srbije otišao u Letoniju da upozna djevojku u koju se zaljubio, pa doživio šok: "Sve sam permutovao"

Kad sam sletio, napisao sam joj: "Dođi na glavni trg u 19 časova", nije se pojavila...

Ivan iz Srbije doživio je nevjerovatan peh. TikTok

N. Aj.

1.6.2024

Ivan iz Srbije doživio je nevjerovatan peh, koji je odlučio podijeliti s pratiocima na društvenim mrežama.

- Mjesecima sam se 2016. godine dopisivao sa osobom iz Litvanije, koju sam upoznao u Grčkoj, pa sam odlučio da odletim i iznenadim je - napisao je Ivan u svom TikTok videu, koji je za prikupio više od 177 hiljada pregleda.

Naveo je kako njegovo romantično iznenađenje nije prošlo savršeno, ali je razočarenje trajalo kratko kada je shvatio šta je zapravo uradio.

- Kad sam sletio, napisao sam joj: "Dođi na glavni trg u 19 časova", nije se pojavila... Ali zato što je iz Letonije, promašio sam cijelu državu - završio je Ivan, dok su se komentari ispod videa samo nizali.

@looc1f3r ali dobro bilo je to lepa 2 dana tamo, grad je prelep... #fyp #foryou #fypsrbija #fypsrbijaviral #foryouserbia #foryousrbija #fypage #fypageserbia #serbia #tiktokbalkan #tiktoksrbija #tiktokcrnagora #tiktokhrvatska #tiktokmakedonija #tiktokbosna #tiktokslovenija #balkan ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

"Kraljevo, Kruševac, Kragujevac", "Lajk za trud", "Hahahahah", "Letonija-Litvanija kao potejto, potato", "Krenuo za Australiju, završio u Austriji", samo su neki od komentara ispod videa.

Ipak, Ivan je prihvatio svoj peh kroz šalu, te je podijelio fotografije sa svog putovanja upravo iz Rige, glavnog grada Letonije, što njegovim pratiocima nije promaklo.

"Ipak si bio u Letoniji?", pitala je jedna djevojka, na šta je Ivan ponovo priznao svoju grešku, te da je djevojka zapravo bila iz Litvanije, a da je on promašio i greškom otputovao u Letoniju. Našalio se da je opet permutovao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.