SAMO ZA STARIJE OD 18

Hejdi Klum ni u 52. nema srama: Pozirala u providnim gaćicama koje pokazuju baš sve

Hajdi Klum pohvalila se svojom besprijekornom, vrlo vitkom figurom, pozirajući u kompletu donjeg veša od prozirne bijele čipke

Hajdi Klum izazovno pozira. Instagram

D. H.

prije 6 dana

Hajdi Klum (Heidi) je početkom ovog mjeseca proslavila 51. rođendan, ali da je i dalje djevojčurak u duši, a da tako i izgleda, dokazuje serija njenih novih provokativnih fotografija. Ona je na Instagramu podijelila vrlo izazovnu objavu koja je "usijala" mreže i dovela do niza komentara - što laskavih, što onih kritičnih.

Naime, Hajdi Klum pohvalila se svojom besprijekornom, vrlo vitkom figurom, pozirajući u kompletu donjeg veša od prozirne bijele čipke.

Na dvije fotografije lijepa Njemica zavodljivo pozira na trosjedu - rukama se drži za lascivne, minijaturne gaćice koje samo što ne otkriju intimnu zonu, a akcenat je i na bujnom dekolteu.

Na trećoj slici Hajdi je zauzela još raskalašniju pozu, no sve vreme je krasi širok osmeh na licu i izgleda kao da se zaista dobro zabavlja. Ona je uz objavu kratko napisala "Dobro jutro, ljubavi moja", a očito je slutila da slijede burne reakcije, pa je ukinula opciju komentarisanja ovog posta.

No, to korisnike društvenih mreža nije sprečilo da nižu kako pohvale, tako i kritike na račun ovih fotki na Tviteru, ali i ispod tekstova na stranim portalima. Naime, mnogi tvrde da se manekenka ponaša neprimjereno svojim godinama, te da pretjeruje kada je reč o golišavim izdanjima i dijeljenju zavodljivih slika.

Hajdi Klum u donjem vešu. Instagram

"Meni ovo nije seksi, djeluje kao očajnica", "Ima karijeru iza sebe, u srećnom je braku, ima gomilu novca, zašto i dalje želi da se neprekidno skida gola", "Očito je da joj njen mladi muž ne daje dovoljno pažnje", Ponašaš se kao raspuštena tinejdžerka, gdje ti je dostojanstvo", "Očajnička potreba za pažnjom je rupa bez dna", "Ništa nije tužnije nego vidjeti transparentnog narcisa", "Izgleda predobro, ali ovakvo ponašanje ni tinejdžerki ne priliči", "Gdje je granica vulgarnog ponašanja", samo su neke u moru kritika.

Hajdi Klum u donjem vešu. Instagram

Podsjetimo, Klum je od 2019. u braku sa 16 godina mlađim muzičarem Tomom Kaulicem. On je treći muž ove manekenke. Prije toga bila je u braku s pjevačem Silom, od 2005. do 2014. godine, a imaju troje djece zajedno - Henrija, Johana i Lu. Također, Sil je legalno usvojio Hajdinu kćerku Leni Klum, koju je dobila u vezi s italijanskim biznismenom Flaviom Brijatoreom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.