ASTRO PROCJENE

Najodaniji horoskopski znakovi: Oni se ne šale kad su u pitanju partner ili bliski prijatelji

Bez obzira trebate li rame na koje se možete osloniti ili pouzdanog saputnika na životnom putu, Bik vas nikada neće iznevjeriti

Kad se zaljube, nećete ioh otjerati lako. Pixabay

Dž. R.

3.6.2024

Karakteri ljudi su različiti, a ukoliko tražite vjernog partnera ili istinskog prijatelja, neki horoskopski znakovi se ističu po tim vrijednostima.

Prvi u odbrani

Oni se ne šale kad su u pitanju partner ili bliski prijatelji. Kad se zaljube, nećete ih otjerati tako lako. 

Ako vas netko napadne ili okrivi, prvi će stati u vašu obranu. Ovi znakovi Zodijaka će ostati s vama i u dobru i u zlu i pripadaju najodanijim znakovima horoskopa.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj postojanoj prirodi i nepokolebljivoj predanosti onima do kojih im je stalo. Jednom kada Bik uspostavi vezu s vama, u njoj će ostati na duge staze. 

Njihova lojalnost je duboka i oni će ići jako daleko kako bi podržali i zaštitili svoje voljene. Bez obzira trebate li rame na koje se možete osloniti ili pouzdanog saputnika na životnom putu, Bik vas nikada neće iznevjeriti.

Rak

Rakovi su poznati po svojim osobinama brige i empatije. Kao prirodni skrbnici, oni iznad svega stavljaju dobrobit svojih najmilijih. 

Kada ste u potrebi, Rak će instinktivno priskočiti i ponuditi utjehu i podršku. Njihova emocionalna dubina potiče snažne veze i njeguju veze koje stvaraju. S Rakom uz sebe se možete lakše nositi sa svim životnim usponima i padovima uz nepokolebljivu podršku.

Škorpion

Škorpioni su jako odani i žestoko zaštitnički nastrojeni prema onima koji su im dragi. Iako mogu imati tajanstvenu vanjštinu, njihova je odanost nepokolebljiva nakon što vas puste u svoj unutrašnji krug. 

Oni cijene autentičnost i dubinu u svojim odnosima i spremni su uložiti vrijeme i trud u njegovanje trajnih veza. Ako steknete povjerenje Škorpiona, možete računati na to da će biti uz vas u volji i nevolji.

Riba

Ribe su poznate po svojoj suosjećajnoj prirodi. Razumiju ljudske emocije i uvijek su spremne poslušati ih ili pružiti ruku pomoći. 

Osobe u znaku Riba stvaraju duboke emocionalne veze s onima oko sebe i prioritet im je sreća i dobrobit voljenih. S Ribom u svom društvu, možete biti sigurni da imate odanog saveznika koji vam pruža podršku, piše Astrotalk.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.