LJUBAVNI ŽIVOT

Horoskopski znakovi koji su skloniji višestrukim brakovima

Vodeni znakovi su poznati po svojim dubokim emocijama i intenzivnoj potrebi za intimnošću

Blizanci se lako zaljube, ali teško ostanu u braku. Facebook

Dž. R.

5.6.2024

Neki horoskopski znakovi teže dugoj vezi, međutim neki su ipak skloniji mijenjanju partnera. 

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj prilagodljivosti i promjenljivosti, što se manifestira i u ljubavnom životu. Lako se zaljubljuju, ali im je teško ostati u dugotrajnoj vezi koja ne nudi stalnu mentalnu stimulaciju i promjenu. 

Višestruki brakovi za Blizance često su način da istraže različite aspekte ljubavi i rastu kao osobe, piše Index.

Strijelac

Strijelci su slobodni duhovi koji traže uzbuđenje i avanturu u svim aspektima života, pa i u ljubavi. Stalna rutina i monotonija guše Strijelca, pa se oni u braku mogu osjećati zarobljenima. 

Višestruki brakovi za Strijelce često su rezultat njihove potrage za savršenim partnerom s kojim će dijeliti život pun avanture i slobode.

Rak

Vodeni znakovi su poznati po svojim dubokim emocijama i intenzivnoj potrebi za intimnošću. Rakovi su u ljubavi strastveni i predani, ali mogu biti i nesigurni te skloni dramatičnim ponašanjima. 

Višestruki brakovi za Rakove često su rezultat dubokog preispitivanja i emocionalne transformacije. Ne plaše se napustiti vezu koja im više ne donosi ispunjenje i potražiti novu ljubav koja odgovara njihovim promijenjenim potrebama.

Vaga

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom u svim aspektima života, pa i u ljubavi. Teško donose odluke, a u braku se često bore s kompromisima i neslaganjima. 

Višestruki brakovi za Vage često su rezultat dugotrajnog traženja savršenog partnera s kojim će moći stvoriti idealnu vezu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.