ŠAPAT ZVIJEZDA

Dnevni horoskop za 4. juni: Djevice trebaju otputovati negdje, a vage se družiti s zabavnim ljudima

Ribe će rado sklapati poznanstva i otvoreno govoriti o sebi

Ovnovi će bit ispunjeni optimizmom. Facebook

Dž. R.

4.6.2024

U današnjem horoskopu pročitajte ko se treba malo više zabaviti, a ko treba provesti više vremena s porodicom.

Ovan 

Bit ćete ispunjeni optimizmom koji će unijeti više zadovoljstva u svakodnevicu i ljubavne odnose. Bit ćete manje kritičarski raspoloženi pa će neke osobe lakše pridobiti vašu naklonost, a situacija će se razvijati na obostrano zadovoljstvo. 

Ništa vam neće biti teško uraditi, no najbolje će vam od ruke ići zabava u društvu.

Bik 

Više vremena provodit ćete s ukućanima, najmlađima ili posjećivati rodbinu. Vodit ćete brigu o drugima. Pomagat ćete starijima ili komšijama u kućnim radovima, a roditelji će više vremena provoditi u igri s najmlađima. 

Odazvat ćete se pozivu na ručak ili ćete sami nekog ugostiti. Ako ste na moru, ne pretjerujte sa sunčanjem!

Blizanci 

Moglo bi vas preplaviti depresivno raspoloženje. Pazite da ne postanete previše samokritični ili neobzirni prema svemu što vam se nađe na putu. 

Ukućani će se ponašati kao da su neke obaveze samo na vama. To će vas frustrirati, no umjesto da im to kažete, radije ćete sve poslove sami obaviti ne želeći gubiti energiju na objašnjavanja.

Rak 

Odnosi s drugima će se poboljšati. S nekima ćete napokon naći zajednički jezik ili udružiti snage u osvajanju zajedničkih ciljeva. 

Dan je odličan za putovanja, imat ćete odličnu koncentraciju i vješto se služiti prometnim prečicama. Ljubavni odnosi cvjetaju pod dobrim Mjesečevim utjecajem. Partner sve više uviđa vaše kvalitete.

Lav 

Priuštite sebi trenutke izležavanja i potpunog odmora. Bilo bi najbolje kada biste se udaljili od ljudi koji vas živciraju. Opustit će vas glazba, sportske aktivnosti i uživanje u stvarima za koje inače nemate vremena. 

Mogli biste se posvađati sa starijim ukućanom, zamjerajući mu na krutim stavovima i razmišljanjima.

Djevica 

Podsjetite se na svoje hobije, nađite vremena za bavljenje stvarima koje volite i šire vam horizonte. Učinite svoj život uzbudljivim, otputujte negdje. 

Mogli biste kontaktirati s rodbinom ili će vam isti doći u posjetu. Šarm i lakoća u ostvarivanju novih poznanstava osigurat će samcima nove ljubavne prigode.

Vaga 

Družite se s veselim ljudima i ne dopustite da vas problemi i ispune pesimizmom. Ljubavne nedaće bit će uzrokom potištenosti, no one su prolazne i rješive. 

Umjesto da razmišljate o lošim događajima, usredotočite se na ono pozitivno. Ako ste se zaželjeli promjene, izađite u društvo ili obnovite neke stare kontakte.

Škorpion 

Iako će vas svaka sitnica izbacivati iz takta, ne gubite živce jer je neraspoloženje privremeno i neće ostaviti dubljeg traga. Izdvojite malo vremena samo za sebe, otputujte izvan grada, promijenite okolinu i bavite se onime što vas opušta. 

Trebat će vam više odmora jer ste u periodu promjena koje vas jako iscrpljuju.

Strijelac 

Preosjetljivost će ometati vaše planove, a neplanirane okolnosti poticati na preispitivanje dosadašnjih poteza. Istaknuta je vaša intuitivnost koja će vas bolje služiti nego oslanjanje na razum. 

Izbjegavajte svađe s rodbinom ili komšijama. Ako ste negdje na putovanju, upustit ćete se u kupnju i previše potrošiti.

Jarac 

Iako nećete mnogo vremena provoditi u domu, porodično okruženje ispunjavat će vas zadovoljstvom. Djelovat ćete pod naletom optimizma kojim ćete osvajati okolinu. 

Vaš šarm će biti faktor uspjeha u svim aktivnostima. Večer će biti posebno ugodna za one koji su zaljubljeni i jedva čekaju naći se s partnerom.

Vodenjak 

Dan proveden u zabavnom društvu i na različitim mjestima ispunit će vas pozitivnom energijom. Nemojte se upuštati u pretjerana razmišljanja i analize jer ćete se oneraspoložiti. 

Ne budete li malo nježniji prema partneru, povući će se u sebe. Uložite malo više truda u vaš odnos jer će to i njega motivirati da se okrene prema vama.

Ribe 

Odagnat ćete iz svojih misli sve probleme i otvoriti se prema životnim radostima. Pokazat ćete interes za sve novo i neistraženo. 

Do izražaja će doći veća naklonost prema ljudima. Rado ćete sklapati poznanstva i otvoreno govoriti o sebi. Moguć je izlazak u društvu zanimljivih pojedinaca koji se može pretvoriti u nezaboravnu zabavu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.