NAJLJEPŠE PLAŽE

Egzotičnih destinacija od kojih zastaje dah

Put do ekstremnog juga Irana, odvešće vas do ove predivne provincije koja se zove Hormozgan

A. F.

Kankun, Meksiko

Foto: AGENCIJE


Ako ne znate gdje bi mogli otputovati ovog ljeta možete se odlučiti za neku od ovih destinacija. Pogledajte plaže od kojih zastaje dah…

Oahu, Havaji

Surferska nacija Havaji – Oahu, je najveće havajsko ostrvo, koje je blagosloveno nevjerovatnim mjestima koja oduzimaju dah. Od stijene u obliku srca na Mauiju, do Halona otvora u Oahuu, ovaj ostrvski grad je idealna destinacija, sa predivnim plažama, zalivima, zelenim dolinama, koje su često bile poleđina holivudskih klasika, kao što su Igre gladi i Park iz doba Jure.

  • Oahu, Havaji

    Oahu, Havaji

    Foto: AGENCIJE


Kankun, Meksiko

Krećući se jugoistočno, prema jukatanskom poluostrvu, nailazimo na predivni grad Kankun u Meksiku. Smješten u Karipskom moru, ovaj grad je najpoznatiji po svom konceptu očuvanja morskog života, što najviše privlači turiste. Najbolji dio ovog koncepta je podvodni muzej Musa, koji predstavlja preko 500 podvodnih statua i nalazi se pored Mančones grebena. Jedini način na koji možete doživjeti ovu ljepotu je ronjenjem do dubine mora.

  • Kankun, Meksiko

    Kankun, Meksiko

    Foto: AGENCIJE


Hormozgan, Iran

Put do ekstremnog juga Irana, odvešće vas do ove predivne provincije koja se zove Hormozgan. Pored tradicionalnog hamama, hindu hramova i kraljevskih vila nekadašnjih kraljeva i kraljica, ono što se najviše izdvaja kao popularna turistička lokacija u ovom delu zemlje, je plaža protkana fitoplanktonima, zbog kojih neodoljivo svetluca tokom večernjih časova.

Više o temi Destinacija

NA VRH

Podijeli članak na