NAJLJEPŠE PLAŽE

Egzotičnih destinacija od kojih zastaje dah

Put do ekstremnog juga Irana, odvešće vas do ove predivne provincije koja se zove Hormozgan

Kankun, Meksiko. AGENCIJE

A. F.

25.7.2021

Ako ne znate gdje bi mogli otputovati ovog ljeta možete se odlučiti za neku od ovih destinacija. Pogledajte plaže od kojih zastaje dah…


Oahu, Havaji

Surferska nacija Havaji – Oahu, je najveće havajsko ostrvo, koje je blagosloveno nevjerovatnim mjestima koja oduzimaju dah. Od stijene u obliku srca na Mauiju, do Halona otvora u Oahuu, ovaj ostrvski grad je idealna destinacija, sa predivnim plažama, zalivima, zelenim dolinama, koje su često bile poleđina holivudskih klasika, kao što su Igre gladi i Park iz doba Jure.

Oahu, Havaji. AGENCIJE

Kankun, Meksiko

Krećući se jugoistočno, prema jukatanskom poluostrvu, nailazimo na predivni grad Kankun u Meksiku. Smješten u Karipskom moru, ovaj grad je najpoznatiji po svom konceptu očuvanja morskog života, što najviše privlači turiste. Najbolji dio ovog koncepta je podvodni muzej Musa, koji predstavlja preko 500 podvodnih statua i nalazi se pored Mančones grebena. Jedini način na koji možete doživjeti ovu ljepotu je ronjenjem do dubine mora.

Kankun, Meksiko. AGENCIJE

Hormozgan, Iran

Put do ekstremnog juga Irana, odvešće vas do ove predivne provincije koja se zove Hormozgan. Pored tradicionalnog hamama, hindu hramova i kraljevskih vila nekadašnjih kraljeva i kraljica, ono što se najviše izdvaja kao popularna turistička lokacija u ovom delu zemlje, je plaža protkana fitoplanktonima, zbog kojih neodoljivo svetluca tokom večernjih časova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.