JADRAN

Ovo su najljepše plaže u Hrvatskoj

Jedan od dragulja otoka Hvara svakako je plaža Dubovica

Plaža Dubovica. AGENCIJE

A. F.

14.7.2022

Cjelodnevni boravak u zatvorenim, klimatiziranim prostorima. Ne, to nije ljeto! Poenta odmora, pa tako i ljetnog, uvijek je napraviti odmak od rutine i, ako je moguće, što više uživati na otvorenom. Puno vode, sunčane naočale, pouzdana UV zaštita i spremni smo – unatoč vrućinama – prepustiti se čarima ljeta i uživati. Za vas smo pronašli najljepše plaže na Jadranu koje jednostavno morate posjetiti. Čak i ako niste na moru, ljeto može biti uzbudljivo, jer mnoštvo je prekrasnih mjesta na kontinentu, gdje se može dokoličariti u debelom hladu.

Plaža Dubovica

Jedan od dragulja otoka Hvara svakako je plaža Dubovica. Smještena je otprilike osam kilometara istočno od grada Hvara i zapravo je odličan izbor za sve koji se na ovom otoku dobre zabave zažele i malo mira. Predivna ladanjska kućica iz 18. stoljeća, kristalno čisto more, šljunak i eto savršenog recepta za odmor iz snova. A da ste sigurni da vam ništa neće pokvariti odmor, ne zaboravite obvezan accessories ljeta – pouzdanu zaštitu od sunca.


Plaža Pasjača

Jedan od Instagram profila koji nam je zapeo za oko svakako je Soul by the see, gdje smo pronašli i našeg favorita ljeta - plažu Pasjača. Ovo je definitivno najpopularnija plaža na Instagramu, a tek uživo - toliko ljepote na jednom mjestu teško je nadmašiti! Smjestila se iza strmih litica i - što je najvažnije - na njoj uopće nije pretjerana gužva.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.