TUNIS

Port El Kantaoui: Moderno turističko naselje

Za Port El Kantaoui se može reći da je jedan od najvećih turističkih naselja izgrađenih na ovom području po uzoru na francusku rivijeru

Port El Kantaoui. AGENCIJE

A. F.

12.8.2022

Port El Kantaoui je poznato ljetovalište smješteno je u središnjem Tunisu.

Resort je građen između 1974. i 1979. godine, a dizajniran je prema selu Sidi Bou Said, koje je zapravo tipično za njihove kombinacije boja, bijele i plave. Samo mjesto sastoji se od ugodnih ulica koje se međusobno presjecaju. 

Osim simpatičnih malih uličica, ovo mjesto obilježavaju i brojni parkovi i vrtovi koji vam omogućavaju da vruće ljetne dane dok ste tamo provodite u hladovini. Samo mjesto nudi prekrasne pješčane plaže i pored svih tih prirodnih ljepota, Port El Kantaoui nudi zabavu u vodenom parku i zabavnom parku.


Port El Kantaoui mnogi opisuju kao slikovito mjesto s, kao što smo već rekli, malim uskim ulicama s pregršt suvremenih butika, restorana, kafića i suvenirnica.

Port El Kantaoui je prije svega luksuzno ljetovalište, odnosno moderno turističko naselje koje je izgrađeno s namjerom da zadovolji svoje goste. Ono što brojne turiste oduševi kad dođu u ovo ljetovalište je prije svega kristalno čisto more, slikovite palvobijele kućice, popločane ulice, barovi i brojni golf-tereni te najveća marina za jahte sa velikim brojem dućana, butika i restorana.

Ako se odlučite za putovanje prema ovom čarobnom mjestu, tada bismo vam preporučili brojne aktivnosti koje se nude u ovom elitnom mjestu, a to su skijanje na vodi, paragliding, golf i ronjenje. Osim toga imate priliku razgledavati repliku gusraskog broda kao i fascinantne dupine, a oni koji su to imali priliku vidjeti znaju koliko je poseban doživljaj koji se zasigurno ne smije propustiti.

Kao što vidimo, ovo čuveno ljetovalište nudi brojne sadržaje koji će zadovoljiti svakoga, a ne treba propustit spomenuti kako svi oni željni noćnog provoda imaju priliku uživati u brojnim barovima, kafićima i lokalima na plažama koji rade do duboko u noć. Svi vi željni shoppinga, znajte da nećete biti zakinuti jer imate priliku posjetiti staru medinu u kojoj ćete naći tekstil, kožu, nakit i začine po nižim cijenama nego što je to slučaj u drugim gradovima. Preporučamo cjenkanje jer ako možete spustiti cijenu, zašto ne iskoristiti priliku?


Za Port El Kantaoui se može reći da je jedan od najvećih turističkih naselja izgrađenih na ovom području po uzoru na francusku rivijeru.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.