TOPLO MORE

Najbolja ostrva u Grčkoj za odmor u septembru

Krf je također lijep u septembru, kad temperature dnevno u prosijeku idu do 27 stepeni, more je na oko 24 stepena a plaže su prijatno tihe

Samos. AGENCIJE

A. F.

30.9.2022

Ako imate taj luksuz i sreću da sebi možete da priuštite odmor u septembru, samo poslje jednog ljetovanja shvatit ćete da je ovo najbolji mjesec za uživanje. Jer, gužve su se razišle, temperature su pristojne, a kada se vratite na posao, svi su već tu i ne morate da mjenjate kolege koje su tek pošle na odmor. Dakle, čista uživancija.


Samos

Teško je odoljeti skretanju ​​sa utabanih staza na Samosu do skrivenih, fantastičnih plaža, ili tradicionalnih sela, ali imajte na umu da je u septembru prilično vruće, sa 11 sunčanih sati dnevno i maksimalnim dnevnim temperaturama od 29 stepeni. Noću su minimalne temperature oko 17 stepeni, a more se drži na oko 23 stepena.


Krf

Krf je takođe lijep u septembru, kad temperature dnevno u prosijeku idu do 27ºC, more je na oko 24ºC a plaže su prijatno tihe. Tek krajem meseca postoje šanse za kišu, uglavnom možete da računate na devet sunčanih sati dnevno.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.