ČEŠKA

Utočište mira u blizini Praga

Za savršeno opuštanje preporučuje se korištenje ponude masaža koje su u sklopu wellness centra

Bogata paleta tretmana. Infinit Sen

Dž. R.

29.2.2024

Zamislite mjesto gdje svijet staje i u kom se možete u potpunosti posvetiti svom unutrašnjem miru i blagostanju. Takvo mjesto je wellness centar Infinit Sen, na maloj udaljenosti od Praga.

Zakoračite u oazu mira i opuštanja, gdje će vas dočekati miris cvijeća i zvuci tihog šapata prirode. Infinit Sen se može pohvaliti bogatom paletom tretmana za vaše tijelo i dušu, bilo da tražite odmor nakon napornog dana ili jednostavno želite da zaustavite vrijeme i uživate u trenucima samo za sebe.

Spektar tretmana

Jedna od najvećih novina je termalni bazen sa hidromasažnim klupama, koji će vas razmaziti temperaturom vode od 35 do 37 stepeni. U ovom bazenu možete uživati tokom cijele godine bez obzira na vremenske prilike. Temperatura vode se prilagođava spoljašnjem vremenu, zimi je oko 35 do 37 stepeni, ljeti ima prijatnih 30 do 33 stepena. Zato ne zaboravite kupaći kostim i uživajte u kupanju na otvorenom čak i zimi.

Za sve ljubitelje sauna pripremljen je širok spektar tretmana. Doživjet ćete jedinstveno iskustvo u najvećoj kući saune u Češkoj, gdje se održavaju ceremonije povezane sa aromaterapijom i opuštajućom muzikom. Bilo da više volite tradicionalnu saunu ili tražite nešto potpuno novo, Infinit Sen ima najbolje za vas.

Ponuda masaža

Za savršeno opuštanje preporučuje se korištenje ponude masaža koje su u sklopu wellness centra. Možete birati između klasičnih masaža uljem, relaksacionih, aromaterapijskih masaža ili nekih od posebnih procedura i rituala.

Oni koji žele da produže boravak i razmaze se, hotel Sen sa četiri zvjezdice nudi udoban smještaj u živopisnom brdovitom predjelu prepunom šuma i livada gdje možete uživati uz jutarnju kafu i ukusan doručak.

Šta još čini Infinit Sen tako posebnim? Auto možete ostaviti kod kuće. Novi električni Mercedes Shuttle bus će vas besplatno odvesti direktno od željezničke stanice do ulaza u wellness centar.

Utočište mira

Ako ste umorni od svakodnevne gužve i užurbanosti i tražite trenutni bijeg, nema ničeg lakšeg nego putovati vozom i prepustiti se udobnosti i luksuzu. 

Da li treba da se opustite, ali nemate vremena tokom dana? Nema problema! Infinit Sen je otvoren do 22 sata, tako da možete uživati u opuštajućem trenutku čak i poslije posla ili uveče. Zato ne oklijevajte i doživite najbolje što wellness može da ponudi u Infinit Sen Senohraby - vašem utočištu mira i blagostanja u blizini Praga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.