MJESTO ZA ODMOR

Čarobno naselje vila i apartmana s bazenima na smaragdnom brdu

Privatni klub na plaži nudi cjelodnevne usluge na dugoj pješčanoj plaži

Uživanje u odmoru. Instagram

Z. K.

16.5.2024

Naslonjeno na smaragdno brdo, ovo čarobno naselje vila i apartmana s bazenima pruža očaravajući pogled na more na svakom koraku. Raskošno odmaralište, gdje se privatni bazeni stapaju s plavetnilom najvećeg zaliva nalazi se u Grčkoj.

Skoknite do grada Elounde ili Agios Nikolaosa taksijem, ili se uputite hotelskim prijevozom do privatnog kluba na plaži unutar odmarališta, gdje vas čekaju elegantne ležaljke duž obale azurnog mora, a konobari vam donose osvježavajuće koktele direktno do ležaljke.

Za porodice, tu je dečji klub sa tri besplatne aktivnosti dnevno, dok parovi mogu da se prepuste luksuznim spa tretmanima i uživanju u vrhunskoj večeri - ukoliko se usude da napuste svoj apartman ili vilu smještene na obronku brda, koja pruža spektakularan pogled na obalu.

Ovo odmaralište je smješteno na mirnom i izoliranom mjestu, s impresivnim panoramskim pogledom na more s padina brda, dok su atrakcije Elounde i Agios Nikolaosa samo na korak od vas. Privatni klub na plaži nudi cjelodnevne usluge na dugoj pješčanoj plaži, kao i vodene sportove za one željne aktivnosti.

Uživajte u izvrsnoj hrani fokusiranoj na svježe lokalne sastojke od kojih većina dolazi iz hotelskog vrta. Počnite dan bogatim doručkom na bazi švedskog stola inspirisanim kritskom kuhinjom, a za ručak i večeru probajte mediteranska jela sastavljena od svježih sastojaka iz vrta odmarališta.

Uživajte u kreativnim jelima u elegantnom ambijentu u finom restoranu, uz vinsku kartu koju pažljivo biraju somelijeri odmarališta, ili posjetite bar pored bazena tokom dana i ispijajte osvežavajuće kafe i sokove. Uvečer ostanite u istom ambijentu kako biste isprobali koktele koje pripremaju vrhunski majstori u romantičnoj atmosferi.

Sa 33 apartmana i vila razmještenih duž strmine brda, svaka soba je posebna. Neke su klasične, s krevetima u zakrivljenim okvirima i raskošnim lusterima, dok su druge modernije s morskim motivima. Kao pažljivo odabrana kolekcija umjetnosti, svaki apartman ili vila pruža jedinstveno iskustvo i kompletno uživanje.

Počevši od luksuznih apartmana sa mermernim detaljima i italijanskim tkaninama, do prostranih porodičnih apartmana s dvije spavaće sobe u blizini bazena za djecu - ovdje svako može pronaći mjesto za sebe. 

Svaki apartman s bazenom i vila sa spa bazenom dolaze s opcijom zagrijanog bazena i naravno - svaki od njih pruža predivan pogled na more.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.