LAKŠE POVREDE

Navijač Dinama izboden u stražnjicu pred San Sirom

Napale ga neidentificirane osobe

Privedeno više od 40 hrvatskih navijača. AGENCIJE

A. V.

14.9.2022

Navijač zagrebačkog Dinama zadobio je lakše ubodne rane u blizini stadiona San Siro uoči utakmice Lige prvaka između Milana i Dinama, javlja italijanska novinska agencija AGI.

Neposredno prije utakmice, na koju je doputovalo oko 4.000 hrvatskih navijača, 39-godišnji navijač Dinama uboden je nožem u stražnjicu nakon čega je prevezen u bolnicu.

Italijanska agencija Ansa objavila je kako su navijača "Modrih" napale neidentificirane osobe.

Prema italijanskim vlastima, više od 40 hrvatskih navijača je privedeno u policijske prostorije na "identifikaciju". Dvadeset i troje su procesuirani zbog različitih prekršaja, a dvadeset ih je dobilo zabranu pristupa stadionu.

Policija je ujutro nakon prvih provjera hrvatskih navijača zaplijenila dimne bombe, teleskopsku palicu i nekoliko noževa, javlja Ansa.

Na stadionu, gdje su hrvatski navijači smješteni na najviši od tri sprata sjeverne tribine, odmah ispod krova, nisu zabilježeni nikakvi incidenti.

Kao sigurnosna mjera, kako bi se izbjegla prevelika blizina navijača dvaju klubova, tribine koje se nalaze ispod tribina hrvatskih navijača ostavljene su slobodnima, a pretplatnici tih sektora smješteni u drugim dijelovima stadiona Đuzepe Meaca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.