REGION

U Crnoj Gori hapšenje zbog lažne dojave, nakon provjera oduzeti droga i vozila

Ilustracija

Avaz.ba

12.2.2018

Cetinjska policija uhapsila je B. N. (31) za kojim je bila raspisana nacionalna potraga, pošto je osumnjičen za lažnu dojavu.

Službenici OB Cetinje su, postupajući po planskim preventivnim aktivnostima, sa akcentom na pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, u Bulevaru crnogorskih junaka u Cetinju pronašli i lišili slobode B. N. (31) iz Danilovgrada, za kojim je od strane OB Cetinje bila raspisana nacionalna potraga zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje - saopćeno je iz Uprave policije.

Kod Cetinjanina V. Đ. (21) pronađena je kesica marihuane u pretresu automobila u Mojkovačkoj ulici u Cetinju.

Službenici OB Cetinje su, 10.02.2018. godine, postupajući po operativnim saznanjima, u ulici Mojkovačkoj u Cetinju izvršili pregled vozila Jugo, cetinjskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazile četiri osobe. Kod jednog od njih, V. Đ. (21) iz Cetinja, pronađen je pvc zamotuljak u kojem se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. O događaju je upoznat državni tužilac u VDT u Podgorici koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela - navode iz policije. 

Također, cetinjska policija je od tri bezbjednosno interesantne osobe privremeno oduzela tri vozila radi provjere, a od dvije osobe su oduzete i dvije metalne palice na izvlačenje.

- Kad je u pitanju bezbjednost saobraćaja, kontrolisana su 33 bezbjednosno interesantne osobe od kojih je 11 sankcionisano zbog prekršaja iz ZOBS-a - zaključuju iz policije, pišu "Vijesti".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.