CRNA GORA

Razgovori o manjinskoj vladi: Sastanku GP Ura i parlamentarne opozicije prisustvuje i Milo Đukanović

Mandatar Dritan Abazović prošle sedmice je najavio da će uskoro će biti spreman da poslanicima predstavi sastav nove vlade

Dolazak Mile Đukanovića i Dritana Abazovića. Miraš Dušević / CDM

E. Ć.

16.3.2022

U Podgorici je u toku je sastanak predstavnika Građanskog pokreta URA i parlamentarne opozicije, na kome bi trebalo da se razgovara o manjinskoj vladi Crne Gore. Sastanku prisustvuje i predsjednik Crne Gore i lider DPS-a Milo Đukanović, prenosi "CDM.me".

Na sastanku je i mandatar za sastav vlade i lider GP Ura Dritan Abazović, kao i izvršni direktor te stranke Zoran Mikić, kao i predsjednik FORCE Genci Nimanbegu, lideri Albanske alternative i Demokrastke partije Nik Đeljošaj i Fatmir Đeka, Demokratske unije Albanaca Mehmed Zenka. Prisustvuju i predsjednici Bošnjačke stranke, Socijaldemokratske partije i Socijaldemokrata Ervin Ibrahimović, Raško Konjević i Damir Šehović.

Mandatar za sastav nove vlade Dritan Abazović prošle sedmice je najavio da će uskoro će biti spreman da poslanicima predstavi sastav nove vlade, a od predsjedavajućeg Skupštine Strahinje Bulajića očekuje da zakaže sjednicu, prenose crnogorske "Vijesti".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.