PROTESTI PRED SKUPŠTINOM

Vijore se crnogorske zastave: Kolone vozila i autobusa na putu ka Podgorici

Na ovim protestima, naveli su iz pokreta “Ima nas”, jasno stavljaju do znanja da “ne želimo vraćanje u aveti prošlosti u koje nas guraju oni koji nikako da odu sa funkcija na kojima su”

Kolone građana krenule prema Podgorici. Antena M

N. Aj. / Antena M

17.11.2022

Građani iz svih gradova Crne Gore krenuli su na protest koji je zakazan za 20 sati večeras na platou ispred Skupštine u Podgorici. 

Protest, u okviru kojeg će biti i protestna šetnja, pokrenuo je pokret "Ima nas". 


Prema glavnom gradu krenule su kolone građana iz Herceg Novog, Tivta, Berana, Nikšića, Mojkovca, Budve, Cetinja, Bara...

Mnogi od njih krenuli su automobilima, dok su iz nekog gradova krenuli i autobusi te minibusi. Većina građana nosi crnogorske zastave, a građani iz Budve, Tivta i Kotora napravili su zajedničku kolonu.

Kolone građana krenule prema Podgorici - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Crnogorski mediji objavljuju brojne fotografije i videozapise.

Na ovim protestima, naveli su iz pokreta “Ima nas”, jasno stavljaju do znanja da “ne želimo vraćanje u aveti prošlosti u koje nas guraju oni koji nikako da odu sa funkcija na kojima su”.

- Da shvate da se Crnom Gore ne može upravljati iz drugih država, već da epicentar odlučivanja bude u Crnoj Gori, da ne želimo da smo pod ničijim šinjelom, da želimo da gradimo i državu i društvo po mjeri građana i savremenih evropskih tekovima - naveli su u ranijem saopćenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.