KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA

Tomašević: Oslobodit ćemo Zagreb od korupcijske hobotnice

Osvojio je više od 44 posto glasova, a vodi se velika bitka za drugi krug između Miroslava Škore i Jelene Pavičić Vukičević

Tomašević pobijedio u prvom krugu. Sanjin Strukic/PIXSELL

A. J. / Index.hr

16.5.2021

Tomislav Tomašević uvjerljivo je pobijedio u prvom krugu izbora u Zagrebu. Osvojio je više od 44 posto glasova, a vodi se velika bitka za drugi krug između Miroslava Škore i Jelene Pavičić Vukičević.

- Večeras su građani jasno rekli da promjeni. Glasno su rekli da kao grad Možemo!. Da možemo zelenije, pravednije, transparentnije, bolje. Ovaj grad ne pripada interesnoj kliki, on pripada svima nama. Zato je Zagreb naš. Od Sesveta do Podsuseda, ostavili smo srce na terenu. Hvala svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su nam dali glas i povjerenje.

Hvala stotinama volontera i volonterki, stajali na kiši i obilazili grad. Hvala svim Zagrepčankama i Zagrepčanima. Čestitke i svim našim kandidatima u drugim gradovima.

Oslobodit ćemo grad od korupcijske hobotnice. Potrebno je samo pola koraka da promijenimo model upravljanja gradom i da uhvatimo korak s europskim metropolama - naveo je Tomašević.

Dodao je da i pored velike prednost, ne smije biti opuštanja.

- Pred nama je dva tjedna borbe i dat ćemo sve od sebe. Nećemo se služiti prljavim trikovima. Pobijedit ćemo uzdignute glave i moći ćemo svima pogledati u oči. Pobijedit ćemo bez da smo prodali dušu. Ovaj grad će biti bolje mjesto života za sve. Potrban je još jedan korak, za promjenu koja se već vidi i već osjeća. Napravite još taj samo jedan korak, za Zagreb - kazao je Tomašević večeras u obraćanju medijima.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.