UPOZNALI SE U ITALIJI

Ivana Knoll podijelila snimke s dočeka Nove godine u Majamiju: Nalazi se u društvu holivudskog glumca

Kada su se upoznali pohvalila se kako joj je prišao na ulici i udijelio joj kompliment na račun izgleda te ju je zapratio na Instagramu

Ivana Knoll. Goran Stanzl / Pixsell

Dnevnik.hr

2.1.2023

Najpoznatija navijačica Hrvatske Ivana Knoll novu je godinu dočekala u Miamiju, a na društvenim se mrežama pohvalila i u čijem je društvu slavila.  Naime, Ivana je u pričama na Instagramu objavila snimke u kojima se druži i pleše sa slavnim holivudskim glumcem Džejmijem Foksom (Jamie Foxx) u jednom noćnom klubu.

- Moj prijatelj Džejmi Foks je stigao. Miami gori - napisala je Ivana uz jednu od snimki.

Ivana i Džejmi upoznali su se u prošlog ljeta na otoku Kapriju u Italiji, tačnije na dobrotvornoj gala večeri LuisaVia Roma za UNICEF. Tada se pohvalila kako joj je prišao na ulici i udijelio joj kompliment na račun izgleda te ju je zapratio na Instagramu.

Da je za božićne praznike otputovala izvan Hrvatske, Ivana se pohvalila prije nekoliko dana, kada je pozirala na jet-skiju okrenuta leđima u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu koji je više otkrio nego sakrio. U prvi je plan stavila svoju bujnu stražnjicu i uputila zavodljiv pogled kameri, dok se u pozadini nalazila vizura grada Miamija i zalazak sunca.

'- Majammmi! Vidimo se za Novu godinu - napisala je u opisu fotografije i time dala do znanja da će i novogodišnju noć provesti u tom mjestu, piše Dnevnik.hr.

Story Ivane Knoll - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.