SRBIJA Tereti se za organiziranje lanca prostitucije

Poznat spisak pjevačica, starleta i voditeljica koje su radile za Mihaila Maksimovića

Uhapšen na beogradskom aerodromu

Avaz.ba

Foto: Arhiv


Mihailo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organiziranje lanca prostitucije, podvodio je poznate srbijanske pjevačice, starlete i voditeljke.

Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih prostitutki, ali i katalog s profesionalnim fotografija i cjenovnikom dama sumnjivog morala.

Srpski telegraf ekskluzivno je došao do spiska svih VIP devojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale telo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima. One su u zamenu za keš orgije s mušterijama i van granica naše zemlje.

Među onima koje su bile na Maksimovićem cjenovniku je Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pjevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u "Zadruzi". Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već privođena zbog prostitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cijenu za 50 eura". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti-zvijezda i reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Anđela Veštica također je na spisku. Ona je sama priznala da je imala seks za novac - priča sagovornik Srpskog Telegrafa.

- Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srbijanske estrade. Neke od djevojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj cijeni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je "preko nje prošlo pola Albanije". Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju a za prostituiranje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici - kaže izvor.

Među Maksimovićevim damama su i zvučna imena iz sveta glume.

- Javna je tajna da su tijelo prodavale i pevačica K.O., koja se više puta udavala, M.B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T.T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E.A., pevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu - objašnjava sagovornik.

Kako dodaje, na spisku su i mlade glumice J.G., K.R. i S.R.

- Tu su svakako i voditeljke, a najpoznatije među njima su S.O. i I.Š. - priča izvor.

NA VRH

Podijeli članak na