KORISNO

Pametni prsten kao modni dodatak koji ćete rado nositi

Spoljna titanijumska školjka je presvučena volframovim karbidom za vrhunsku izdržljivost

Prsten je vodootporan. Ultrahuman

Z. K.

28.1.2023

Skoro svi pametni satovi ovih dana pokazuju podatke kao što su broj otkucaja srca korisnika, koraci, trajanje sna, nivo kiseonika u krvi i još mnogo toga. 

Neki od njih već mogu ukazivati na to kada nešto nije u redu s vašim tijelom, ali ne mogu vam dati dublji i holističkiji pogled na vaše zdravlje.

Može pomoći

Ultrahumani prsten, nasuprot tome, ne mjeri samo neke od istih metaboličkih biomarkera, kao što su varijabilnost otkucaja srca, temperatura i san već ih tumači u nešto što je lakše razumjeti i, što je još važnije, pomaže vam da odmah nešto preduzmete.

Indeks pokreta, na primjer, daje vam rezultat na osnovu vašeg ukupnog kretanja tokom dana, a ne samo tokom treninga u određeno vrijeme. Indeks spavanja uzima u obzir ne samo trajanje sna, već i različite faze sna kako bi utvrdio da li vam treba više faza dubokog sna. Vaš rezultat oporavka, s druge strane, uzima u obzir nekoliko biomarkera koji ukazuju na nivoe stresa i predlažu radnje za povratak u stanje ravnoteže.

Još bolje, Ultrahuman Ring isporučuje ove kritične zdravstvene informacije putem metaboličkog tragača koji neće stati na put vašem stilu. U stvari, čak može da učini da izgledate modernije sa svojim elegantnim opcijama boja, uključujući Cyber Grey, Bionic Gold, Aster Black i Space Silver.

Medicinski kvalitet

Spoljna titanijumska školjka je presvučena volframovim karbidom za vrhunsku izdržljivost, dok glatka unutrašnja školjka koristi hipoalergenu epoksidnu smolu medicinskog kvaliteta za maksimalnu udobnost. Prsten je također vodootporan, tako da plivanje ili neočekivani pljuskovi neće biti problem.

Izgleda elegantno

Znati koliko ste koraka napravili ili koliko brzo vam srce kuca nije dovoljno.

Razumijevanje šire slike je ključno u poznavanju ispravnih radnji koje treba preduzeti da biste poboljšali svoje zdravlje i spasili život. Kroz kombinaciju pametnog softvera i prelijepog hardvera, Ultrahuman Ring nudi ovu dublju istinu o stanju vašeg tijela i izgleda elegantno!

Prsten je također vodootporan, tako da plivanje ili neočekivani pljuskovi neće biti problem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.